John de Bever shockeert met voeten: ‘Dit ziet er heel ernstig uit’

John de Bever heeft de sterren van Shownieuws flink geshockeerd met het tonen van zijn voeten. “Ik vind die nagels wel heel ernstig hoor”, zegt Guido den Aantrekker geschrokken.

John de Bever © SBS

Het gaat niet optimaal met de gezondheid van John de Bever, omdat de volkszanger nogal pijn heeft aan zijn voet. “Dat klopt. We waren gisteren bij hem thuis aan het draaien en toen viel ons team op dat hij echt strompelend door het huis liep met een enorm opgezwollen voet”, legt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker uit in Shownieuws.

Voet gebroken

Wat is er dan aan de hand? Guido legt uit: “Nou, hij denkt zelf dat hij zijn middenvoetsbeentje gebroken heeft bij het voetballen. Hij is natuurlijk voetballer van oorsprong en dat doet hij nog steeds elke woensdag. Hij is 58, moet een beetje oppassen, maar goed. Hij denkt dat het uiteindelijk wel goedkomt, maar het komt wel op een vervelend moment.”

“Aanstaande dinsdag zijn namelijk de opnames voor Het Jachtseizoen en daarin moet hij natuurlijk echt vluchten. Dat komt niet zo heel erg handig uit. Hij heeft ook nog wat optredens, maar hij strompelt zich erdoorheen.”

‘Tenen niet in beeld!’

Vervolgens krijgt de Shownieuws-kijker het item bij John thuis te zien. Als de camera op een gegeven moment zijn voeten in beeld neemt, roept zijn partner Kees: “Haal die tenen maar niet in beeld!”

John vindt het geen probleem. “Ja, daar kan ik niks aan doen. Dat is een kalknagel.”

Guido schrikt er flink van: “Ik vind die nagels wel heel ernstig hoor. Daar moeten we nog eens een keer een onderwerpje over maken, want dat zit niet goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Guido den Aantrekker vindt de voeten van John de Bever 'heel ernstig'. Eens of gemeen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen