Rachel Hazes zorgt voor tv-ruzie: ‘Waarom zeg je nou boze heks?’

Rachel Hazes zorgt voor een televisieclash tussen Ronald Molendijk en haar mediabeschermheer Guido den Aantrekker. “Waarom zeg je nou grote boze heks? Is dat jouw agressie?”

Ronald Molendijk, Rachel Hazes en Guido den Aantrekker © SBS

Het is volgens critici echt een draak van een moeder: Rachel Hazes. De erfenisslurper heeft weer iets verschrikkelijks gemeens uitgevreten: ze wíst dat haar zoon André jr. postuum een specifiek duet met zijn vader wilde opnemen, maar die eer heeft ze nu gegund aan Tino Martin en Kris Kross Amsterdam. De reden? Zoontje pesten.

Grote boze heks

Ronald Molendijk vindt het net als de rest van Nederland ronduit misselijk van Rachel. Hij heeft André jr. er vorige maand over gesproken en die is zwaar teleurgesteld in zijn omstreden moeder.

Het ging gisterenavond in Shownieuws wederom over die single-kaping en Ronald gaat flink los: “Ja, de grote boze heks Raggel Hazes zit als een spin in het web en die wist natuurlijk honderd procent zeker dat haar zoon ook het idee had om een moderne versie te maken van dit nummer. Daarvoor hoef je geen hele grote glazen bol te hebben.”

‘Je doet agressief!’

Story-baas Guido den Aantrekker zit ernaast en grijpt direct in als rechtgeaarde Rachel-redder. “Maar je noemt haar heks en je noemt haar Raggel, terwijl iedereen weet dat ze Rachel heet. Is dat dan jouw persoonlijke agressie naar haar toe dat je dat zo benoemt?”

Ronald: “Ik heb helemaal geen agressie naar haar toe.”

Guido: “Ja, maar je zegt haar naam expres verkeerd.”

Raggel of Rachel

Ronald vindt dat Guido zeurt. “Volgens mij heet zij gewoon Raggel.”

Guido: “Ze heet Rachel, dat weet toch iedereen?”

Ronald: “Als jij dat wil, dan zeg ik vanaf nu Rachel. Prima. Wat is je vraag?”

Guido: “Ik bedoel: ik vind de argumenten niet zo sterk.”

Ronald: “Ik heb geen argumenten gegeven. Ik zeg gewoon dat ik weet dat het zo is.”

Megajammer

Guido wil wel weten hoe dan. “En hoe weet je dat?”

Ronald: “Er zijn een aantal mensen betrokken bij zo’n proces.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Waaronder André. En die heb jij gesproken?”

Ronald: “Die heb ik ook gesproken, maar ook andere mensen die wisten dat dat een nummer is waardoor zijn comeback misschien een liftje zou kunnen krijgen. Dit is gewoon megajammer. Ik weet niet wat zich allemaal heeft afgespeeld in die familie, maar waarom doe je als… Hoe heet ze?”

Guido: “Rachel.”

‘Waarom doe je dit?’

Ja, die bedoelt Ronald. “Waarom doe je dit? Je kunt toch op een gegeven moment denken: shit hé, dit is mijn enige zoon.”

Dyantha: “Guido, je kent haar goed, waarom doet ze dit?”

Guido: “Ik ken die hele familie goed en ik vind gewoon… Wat Ronald zegt is absoluut waar: de grootste zonde is eigenlijk dat deze familie op deze manier uit elkaar gevallen is. Het is heel pijnlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen