Glennis Grace knokt zich terug naar de top: ‘Heb weer boekingen’

Rolluiken dicht en winkelwagentjes naar binnen: Glennis Grace gaat weer op pad in het land. Ze krijgt naar eigen zeggen steeds vaker boekingen. “Het gaat eigenlijk heel erg goed.”

Glennis Grace © SBS 6

Wat heeft die vrouw zichzelf financieel in de vingers gesneden: een paar minuten rellen tussen de margarine en de boterhamworst heeft Glennis Grace nagenoeg haar hele carrière gekost. Ze mag binnenkort weer haar rentree maken in een of andere dinnershow en nu is ze vastberaden om zich weer volledig terug te knokken naar de top.

Weer op de rit

Glennis stelt dat haar carrière als Whitney Houston-imitator langzaam weer een beetje op gang komt. “Het gaat heel goed. Ik ben nog steeds bezig met m’n album. De eerste single ligt te wachten voor iedereen. Nou, ik weet niet voor iedereen, maar in ieder geval voor de mensen die het wél willen horen”, zegt ze in Shownieuws.

Ze vindt het tijd om over het Jumbo-schandaal heen te stappen. “Ja, feit is gewoon dat alles weer over muziek moet gaan, toch, uiteindelijk. De optredens komen langzaam aan weer binnen, dus ik ben een tevreden mens. Zeker.”

R&B-feestje

De verslaggever van Shownieuws spreekt Glennis bij het R&B-concert dat John Williams jaarlijks organiseert in Ahoy. Ze was daar niet als zangeres, maar als gast. Volgens deskzitter Natacha Harlequin is Glennis altijd aanwezig bij dat feest. “Wat ik toen leuk vond is dat Glennis Grace er die avond ook was in de nadagen van die rechtszaak.”

John deed toen heel sympathiek, vindt Natacha. “De zaak was al helemaal afgerond en toen was zij er ook. Toen zei hij: ‘Ik heet iedereen welkom en Glennis, ik weet dat je er bent en ik vind het fijn dat je er bent.’ Dat vond ik tof van hem. Ik dacht: kennelijk hebben jullie iets met elkaar. Ze was ook een beetje geëmotioneerd, want ik kon haar zien in de verte.”

Edsilia aanwezig

Nu was Glennis er dus weer. Een saillant detail is dat haar ex-Ladies of Soul-collega Edsilia Rombley er ook was. “Ze waren er wel allebei, maar niemand heeft ze met elkaar zien communiceren. Dat dan weer niet, maar in principe is het wel lekker dat het allemaal weer lekker gaat. Iedereen bevindt zich in elk geval weer in één ruimte”, zegt Patty Brard.

Patty: “Glennis vertelde ook aan ons dat ze weer lekker aan het werk gaat met die dinnershow, dus daar zit ook weer schot in. Het lijkt eigenlijk wel weer bergopwaarts met haar carrière te gaan.”

Natacha:”Zij mag van mij óp het podium volgend jaar. Dat hoop ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u beter passen bij Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen