André Hazes jr. gepersifleerd in show Paul de Leeuw: ‘Lege zaal!’

André Hazes jr. is door de mangel gehaald in de tv-show van Paul de Leeuw. Er zijn flink wat grappen gemaakt over zijn slechte kaartverkoop. “Je snuift niet meer en verkoopt niet meer!”

André Hazes jr. © NPO

De grimeur van de Paul de Leeuw-show Hotel Hollandia had gisteren niet bepaald een beste dag. De imitatie van André Hazes jr. leek totaal niet. Het is dat ‘barman’ Thomas van Luyn hem bij naam aankondigt: “U bent niet alleen, Maurice Steijn, ik wil dat u dat weet, want we hebben hier nóg iemand die de stadions niet meer vol krijgt: Dreetje Hazes!”

‘Wil je kaartje?’

Als ‘André’ wordt gevraagd of hij een biertje wil, zegt hij: “Nee, ik drink niet meer, hè. Ik snuif niet meer, ik rook niet meer.”

‘Hotelmedewerker’ Anniek Pheifer daarop gemeen: “Nee, je verkoopt ook niet meer. Knap hoor.”

André dan tegen de imitatie van de ontslagen Ajax-trainer Maurice Steijn: “Maurice, wil jij misschien een kaartje kopen? Je hebt nu toch alle tijd en het is in Ahoy. Als je ergens populair bent, dan is het wel in Rotterdam!”

Lege kruk

De nep-Maurice daarop: “Ha-ha-ha. Nou, Dreetje, in een nagenoeg leeg Ahoy komen die teksten van je vader wel beter tot z’n recht.”

André: “Welke dan?”

Maurice: “Ik zat naast een lege kruk.”

Thomas: “Jongens, laat hem maar gewoon even. Hij heeft een heel verdrietige tijd achter de rug in de Arena.”

Middenveld

André daarop: “Nou, ik heb wel verdrietigere dingen gezien in de Arena. Wat dan?! Nou, mijn pa lag opgebaard in een kist op de middenstip.”

Maurice: “Nou, dat was dan nog een beter middenveld dan wat er nu staat.”

Later roept de imitatie van Mona Keijzer dat ze Caroline van der Plas alleen nog spreekt via de media. André: “O, dat heb ik ook altijd met mijn familie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de persiflage van André Hazes jr. een beetje lijken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen