Humberto Tan moet SBS 6 betalen als hij uitzendtijd niet noemt

Het team van Humberto Tan moet SBS 6 geld geven als hij een fragmentje van Lang Leve De Liefde laat zien zónder de uitzendtijd van de datingshow te noemen. “Betalen!”

Humberto Tan en Lang Leve De Liefde © RTL

Lang Leve De Liefde, een datingshow voor sociaal onhandige mensen, levert regelmatig opzienbarende tv-momenten op. De mensen die meedoen aan dat programma zijn zó zonderling dat veel mensen denken dat alles in scène gezet is en dat we in werkelijkheid gewoon naar acteurs zitten te kijken. Dat wordt vooralsnog door alle betrokken partijen ontkend.

Gratis voor Humberto

Hoe dan ook: die fragmenten uit Lang Leve De Liefde zijn leuke vulling voor de grappige-filmpjes-rubrieken in talkshows zoals die van Humberto Tan. De presentator liet gisteren een bekend fragmentje zien van een dame die opgescheept zit met een knorrepot. Ze vraagt hem van alles en daar wordt hij gek van: “Je moet lekker bij de recherche gaan, jij!”

Humberto verklapt in de inleiding dat hij dat gratis mag laten zien: “Lang Leve De Liefde, het programma, ken je? Je moet je voorstellen… Elke werkdag trouwens, dat moet ik wel even zeggen anders moeten we betalen… Elke werkdag om 19.00 uur te zien bij SBS 6. Goed, Ko en Astrid zijn aan het gourmetten, Astrid heeft er echt zin in, Ko niet.”

‘Wegwezen ermee!’

De gasten van Humberto zijn het er unaniem over eens dat meneer Ko een botte hork is. “Wat zou je doen als je zo’n date hebt?”, vraagt hij.

René Froger: “Wegwezen!”

Natasja Froger: “Ik zou keihard lachen gewoon de hele tijd en juist doorgaan met vragen.”

René: “Je denkt dat je in candid camera zit!”

Superknap

De dochter van Natasja en René Froger heeft respect voor de dame uit het fragment. “Het is superknap dat ze zo door blijft vragen ook.”

Natasja heeft een goed functionerend inlevingsvermogen, maar hier is ze toch wel verbaasd over: “Hij is alleen maar geïnteresseerd in het eten.”

Didier Froger: “Die date duurt 24 uur, hè?!”

Fragment

Het bewuste fragment uit Lang Leve De Liefde:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Lang Leve De Liefde in scène gezet is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen