Sterrenstatus Raymond Mens groeit: ‘Afspraken met paparazzi’

Je zou bijna vergeten dat hij Amerikakenner is: Raymond Mens. Het gaat de laatste tijd echt nérgens anders meer over dan zijn lucratieve tv-contract. ‘Er zijn nu ook afspraken met paparazzi.’

Edwin Smulders en Raymond Mens © MAX, SBS

Opinietornado Victor Vlam roept één keer dat je twee ton waard bent en een paar weken later gaat het nergens anders meer over: de ontplofte sterrenstatus van Raymond Mens is onmiskenbaar. Hij praat tegenwoordig vaker over zijn contractonderhandelingen met Talpa dan dat het over de Amerikaanse politiek gaat.

Puntjes op de i

Heeft Raymond ook al een manager? “Ik hou niet zo van een manager, want dan heb je ook een tussenlaag”, reageert hij in de Oranjezomer-uitzending van gisterenavond.

Medegast Khalid Kasem: “Raymond, een A-ster nu en ik zag ook dat John de Mol hier is. Er wordt dus onderhandeld met jou voor een contract?”

Raymond: “We hebben net de puntjes op de i gezet samen.”

Gastvrouw Hélène Hendriks: “Ja, het is rond! Applaus!”

‘Doe het niet!’

Khalid adviseert Raymond om zich níet vast te leggen. “Raymond, doe het niet. Voor je het weet presenteer je Lettrix en dan word je zó van de buis geschoven. Blijf onafhankelijk. Dan schuif je af en toe aan bij ons en doe je ook weer andere programma’s.”

Dat valt wel mee, aldus Raymond. “Volgens mij ga ik geen Lettrix presenteren. Wat ze gezegd hebben – en dat vind ik voor mezelf ook wel makkelijk: ‘Richting die Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 schuif je regelmatig bij VI aan en willen we dat je in dat programma en ook andere programma’s aanschuift.’ Dat geeft voor mij ook weer rust.”

Paparazzi

Raymond heeft inmiddels zelfs afspraken gemaakt met paparazzi. Hélène: “Ik zag trouwens Edwin Smulders, paparazzo, daar nog in de bosjes liggen, dus ik ben er even naartoe gelopen en ik vroeg: ‘Waar kom je voor?’ ‘Raymond Mens.’ Hij komt gewoon voor jou! Je wordt echt met de dag populairder!”

De Amerikakenner: “Nou ja, dit klopt wel, maar het zit iets anders. Ik werd van de week gebeld door een meneer van de Story en die wilde wat vragen stellen over mijn vriend en andere dingen, dat was een heel leuk gesprek. Hij zei: ‘Dan stuur ik even een fotograaf op je af voor in de Story om foto’s te maken.’ Dat was Edwin Smulders.”

Met hond daar Haarlem

Wat wil Edwin dan fotograferen? Raymond: “Het idee was dat ik dan met mijn vriend door de straat ging lopen en dan werden er foto’s gemaakt.”

Hélène: “Helemaal geregisseerd?”

Raymond: “Mijn vriend zei: ‘Hell no.’ Die wil er helemaal niets mee te maken hebben, dus toen heb ik als vervanger de hond meegenomen. Ik ben dus vanochtend door Haarlem gelopen met de hond en met Edwin Smulders en toen zijn er foto’s gemaakt. Het was heel gezellig, een aardige kerel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u geïnteresseerd in foto's van Raymond Mens die met zijn hond door de straat loopt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen