Komt Guido Weijers in een pr-hel terecht? ‘Groot juice-onderzoek’

Het zou zomaar kunnen dat Guido Weijers binnenkort in een heuse pr-hel terechtkomt. De bloeddorstige juicehyena Yvonne Coldeweijer kondigt namelijk een onderzoek naar hem aan.

Guido Weijers © RTL

Het is dé grote nachtmerrie van elke BN’er: Yvonne Coldeweijer die aan de poort begint te rammelen. En als ze daar eenmaal staat is de kans héél groot dat het niet echt leuk afloopt voor de ster in kwestie. Levensgevaarlijk dus. En ditmaal is niemand minder dan cabaretier Guido Weijers de klos vanwege zijn vermeende losse moraal.

Vakantiemeisjes

Yvonne hield van de week een vragenrondje op haar beruchte juicekanaal en op een gegeven moment werd ze ook gevraagd naar de alleenstaande Guido. “Bah. Guido (45) gaat de laatste tijd alleen maar op vakantie met 20-jarige meisjes. Ik weet ook wie. In ruil voor een gratis reisje doen deze meisjes het dan met hem”, zegt ze.

Hoe zit dat dan? “Tijdje terug naar Mallorca met een blonde en laatst weer naar Ibiez met een ander. Ze zaten in het vliegtuig ongegeneerd met elkaar te bekken en een lolly te delen, tot zwaar ongenoegen van andere passagiers. Wat bezielt deze meiden? Bah.”

‘Doet hij al jaren’

Een spion van Yvonne stelt dat Guido dit ‘echt al jaren doet’. “Iets van twaalf jaar geleden had ik een vriendin die zijn ‘vriendinnetje’ mocht spelen, mee naar feesten, vakantie etc.”

Hoewel er op het eerste gezicht nadrukkelijk géén sprake is van een strafbare situatie, of iets dat daarop lijkt, vindt Yvonne het wel opvallend dat het volgens haar steeds om jonge meiden gaat. “De juice over Guido stroomt binnen en ik moet je zeggen… ik schrik een beetje van de leeftijden die ik voorbij zie komen, van situaties uit het verleden.”

Groot onderzoek

Yvonne vindt het interessant genoeg om er een groot onderzoek naar te openen. “Ik moet hier even goed onderzoek naar doen, voor ik hiermee verder ga. Daarom wil ik je vragen om contact met me op te nemen als je me hierover iets wil vertellen.”

Ze belooft dat al haar tipgevers honderd procent anoniem zijn en blijven.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Guido Weijers ongeschonden uit het juice-onderzoek komt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen