Olcay Gulsen en Ruud de Wild uit elkaar: ‘Ze is uitgekeken op hem’

Olcay Gulsen en Ruud de Wild gaan na een relatie van vierenhalf jaar uit elkaar. Het nieuws volgt vlak na het floppen van hun tv-soap: “Na een tijd van overprikkeling is het tijd voor onszelf.”

Ruud de Wild en Olcay Gulsen © PowNed

Het is nog maar kort geleden dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild hun liefdesgeluk met de rest van het land wilden delen in een zeer slecht bekeken tv-soap. En nu maken de twee het einde van hun liefdesrelatie bekend. Dat doen ze middels een berichtje op Instagram, waar ze een liefdevolle foto plaatsen met daarbij een korte tekst.

‘We zijn overprikkeld’

Olcay en Ruud laten gezamenlijk weten dat het voorbij is. “De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent. We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde.”

Komt er nog juice naar buiten over de relatiebreuk? Nee, beweren ze. “Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf.”

Self-pity

Er gaan al enige tijd geruchten over de relatie van Olcay en Ruud. Ze plaatsen namelijk altijd van die schijtlollige foto’s en filmpjes in hun Instagram-stories, maar die waren ineens verdwenen. En dan weet je natuurlijk dat er stront aan de knikker is.

Ook Yvonne Coldeweijer plaatste gisteren nog een roddel over de twee op haar juicekanaal. “Ik denk dat de spark weg is bij Ol. En hij hangt vaak een beetje in z’n eigen misère. Self-pity is not very attractive. Denk dat ze het allebei nog wel willen maar dat de vibe ff weg is.”

Testosteron

Ruud moet volgens Yvonne hard aan zichzelf werken. “Excuse mijn bemoeienis, maar hij moet weer ff testosteron opbouwen (hobby’s voor zichzelf oppakken waar hij trots op is) en weer haar held worden. En zij moet hem weer ff aantrekkelijk gaan vinden en gaan waarderen.”

Yvonne laat nu in reactie op de relatiebreuk weten: “Aww vind ik oprecht wel jammer! Ik hoor al een tijdje hier en daar dat het rommelde. En het klopt wat Ol zegt; er is niemand anders en ze hebben geen ruzie. Ze zijn het ff kwijt. Als het meant to be is, vinden ze elkaar wel weer.”

Instagram

Olcay en Ruud maken hun relatiebreuk bekend:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen