Evert Santegoeds afgekraakt: ‘Guido den Aantrekker is veel beter’

Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker haten elkaar. De bazen van Privé en Story zitten daarom nóóit met elkaar aan de desk van Shownieuws. Wie van hen presteert het best? “Guido!”

Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker © Shownieuws

Het is geen geheim dat Privé-baas Evert Santegoeds en Story-baas Guido den Aantrekker niet met elkaar door een deur kunnen. Dat ligt vooral aan Evert, omdat hij Guido een ‘vreselijke man‘ vindt. Hij deelt regelmatig sneertjes naar hem uit; zo had hij laatst wat binnenpret over het feit dat Guido’s boek over André Hazes jr. niet echt goed zou verkopen.

‘Guido is goed!’

Wie van de heren doet het eigenlijk beter in Shownieuws? Mediakenner Victor Vlam is stellig in zijn podcast De Communicado’s: “Ik ben eigenlijk wel enthousiast over Guido den Aantrekker. Het valt mij op dat hij de laatste tijd echt heel goed op dreef is. Hij is echt on a roll. Hij heeft de afgelopen tijd veel spraakmakende meningen geventileerd.”

Guido zorgt ervoor dat Shownieuws veelbesproken is, aldus Victor. “Zijn specialiteit is toch wel een klein beetje om iets te roepen waar dan iedereen aan tafel het compleet mee oneens is, waardoor ze allemaal tegen hem ingaan en dat hij zichzelf gaat verdedigen. Ik moet je eerlijk zeggen: het is best een leuke televisie.”

Leerplichtkwestie

Guido begon laatst de leerplichtambtenaar te bashen die André Hazes jr. in de problemen bracht. “Ik denk niet dat ik het er helemaal mee eens ben, maar ik vind het wel een prikkelende mening. En dat is wel wat je nodig hebt als entertainment-talkshow. Je hebt prikkelende meningen nodig die ook een klein beetje tegendraads zijn.”

Zijn rivaal Evert is meer van de open deuren, aldus Victor. “Als je het vergelijkt met een minder interessante mening, dan is dat bijvoorbeeld Evert Santegoeds, die vond dat Frans Duijts niet zo moet pochen met zijn peperdure Ferrari… Dat is een mening waar ik het honderd procent mee eens ben, maar toch is het een minder interessante mening.”

Standaard mening

Evert verrast niet met zo’n stelling, aldus Victor. “Weet je, het is gewoon een standaard mening. Acht van de tien mensen heeft die mening.”

Co-host Lars Duursma: “Ja, hekel aan mensen die pochen met hun rijkdom.”

Victor: “Ja, in Nederland vinden we dat niks en in Amerika kan dat meer overigens, maar in Nederland kan dat minder. Dat accepteren we gewoon niet zo van onze sterren. Dus als je dat zegt, dat is een mening, daar wordt ook wel over nagesproken, maar het is een minder interessante mening.”

‘Guido overklast Evert’

Guido heeft vaak interessantere meningen, aldus Victor. “Dat is wat zijn kracht wel is. Dat vind ik op zich wel te prijzen en dat waardeer ik wel aan hem. Ik denk eigenlijk dat hij op dit moment Evert Santegoeds aan het overklassen is.”

Hij besluit: “Evert is zijn grote aartsrivaal. Die liggen echt enorm in de clinch met elkaar. Eigenlijk is Evert de grootste mannelijke ster van Shownieuws, hij zit er ook al sinds 2008 dus heel erg lang, en hij wordt nu overklast door zijn rivaal Guido den Aantrekker.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen