Evert Santegoeds: ‘Guido den Aantrekker is een vreselijke man’

Evert Santegoeds walgt van zijn collega Guido den Aantrekker. De Privé-baas wil daarom ook niet samen met hem aan de desk van Shownieuws zitten. “Het is een vreselijke man.”

Guido den Aantrekker en Evert Santegoeds © William Rutten

Ze staan al jaren als kemphanen tegenover elkaar: Privé-baas Evert Santegoeds en Story-baas Guido den Aantrekker. Het is dan ook niet voor niets dat ze nooit tegelijkertijd aanschuiven in Shownieuws, waar ze beiden actief zijn als showkenner. Met hun Weekend-collega Bart Ettekoven, die ook bij Shownieuws werkt, kunnen ze wél door een deur.

Vreselijke man

Evert heeft bedongen dat hij nooit samen met Guido in een uitzending hoeft te zitten, onthult hij in gesprek met Villamedia. “Een vreselijk man. Ik vind het al erg genoeg dat we samen in een plasticje in zo’n tijdschriftenpakket zitten. Ja, voor hem is het wel fijn, want dan blijven zijn nieuwtjes langer vers.”

Er is altijd strijd tussen de heren. Twee weken geleden viel Guido zijn concullega nog aan vanwege een blunder in het Marco Borsato-dossier. Volgens hem is Evert ‘slecht geïnformeerd‘. Die sneer volgt kort nadat Evert op zijn beurt weer riep dat Guido een ‘jaloerse loser‘ is.

Guido reageert

Wat vindt Guido ervan dat Evert hem nu een ‘vreselijke man’ noemt? “Haha, Evert Santegoeds over mij in Villamedia. De druiven zíjn natuurlijk ook zuur als je er zelf geregeld naast zit (nep-Amalia, Borsato in Italië, André Hazes en zijn aanzoek in de docu, and so on). Ik ga gewoon met mijn collega’s van Shownieuws aan de desk – zelfs met d’n Evert.”

Vindt hij het niet vervelend dat Evert hem zo aanvalt? “Och, ik moet er vooral om grijnzen. Ik snap de vijandigheden nooit zo – nergens voor nodig 🕊.”

Tweet

De reactie van Guido:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het flauw dat Evert Santegoeds niet samen met Guido den Aantrekker aan de desk wil zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen