Evert Santegoeds giert: ‘Guido’s boek over André Hazes jr. is flop!’

Evert Santegoeds stelt dat de biografie van André Hazes jr. keihard is geflopt en verkneukelt zich daar behoorlijk om. Waarom? De schrijver van dat boek is zijn grote rivaal Guido den Aantrekker…

Guido den Aantrekker, André Hazes jr. en Evert Santegoeds © William Rutten

André Hazes jr. is nog maar 29 jaar oud, maar toch liggen zijn hoogtijdagen al achter hem. Sterker nog: de zanger is in een mum van tijd zó impopulair geworden dat hij met geen mogelijkheid zijn Ahoy-concert uitverkocht krijgt. De timing van Story-baas Guido den Aantrekker om een boek over Dré uit te brengen, afgelopen mei, was dan ook niet optimaal.

‘Boek ligt nergens!’

Privé-baas Evert Santegoeds, die bij Shownieuws weigert om met Guido in één uitzending te zitten, verkneukelt zich er in zijn podcast Strikt Privé hoorbaar om. “Ik zie het nergens liggen en niet omdat het uitverkocht is, maar gewoon omdat alles wat André op dit moment doet gewoon niet heel erg succesvol is.”

Guido heeft dit niet echt handig aangepakt, vindt Evert. “Een boek over zijn leven had bijna geen slechtere timing kunnen krijgen dan nu hij op een dieptepunt in zijn carrière zit, getuige de kaartverkoop van Ahoy.”

‘Rachel, blijf wachten’

Moeder Rachel Hazes dreigt ook al jaren met een ‘onthullend’ boek, maar dat komt nooit uit. “Ik denk dat Rachel nog wel even wacht totdat er weer wat positiefs te melden is over de Hazes-dynastie. Dat je dan alsnog met een boek komt. Maar ik geloof niet dat Nederland naar de winkel loopt van: goh, Rachel doet weer een boekje open.”

Wat is nu dan de status van dat boek? “Ik weet het niet. Dat zit al drie jaar in de pen letterlijk. Ik hoor er eigenlijk niemand meer over. Het is al zó vaak uitgesteld. Ze heeft ooit laten weten dat ik me er niet op moet verheugen. Nou, dat doe ik dan ook niet.”

Hazes-bibliotheek

Gezien de verkoopcijfers van de André-bio, kan Rachel maar beter even wachten, aldus Evert. “Ik denk dat het niet helemaal de tijd is om de Hazes-bibliotheek nog verder uit te gaan breiden.”

Waar hangt Rachel trouwens uit? Staat ze weer in d’r theehuis? “Misschien ligt ze in de zon.”

Krokant! Kan ze daarna gelijk in de FEBO-snackmuur gaan liggen…

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen