‘Hélène Hendriks gaat deze zomer enórm verrassen: miljoen-plus!’

Het zou zomaar eens kunnen dat Hélène Hendriks met haar talkshow De Oranjezomer dé grote tv-verrassing van de zomer gaat worden, verwacht Rob Goossens. “Die gaat de miljoen halen.”

Hélène Hendriks © SBS 6

Hélène Hendriks is vorige week begonnen als de tweede zomerse vervanger van Vandaag Inside, na Marcel & Gijs. Haar kijkcijfers zijn dik in orde en beter dan die van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, maar blijft dat ook zo? Ja, denkt Rob Goossens. Sterker nog: hij denkt dat de presentatrice vriend en vijand gaat verrassen.

Hoge verwachtingen

De verwachtingen van Rob zijn echt heel erg hoog. Hij blikt in de seizoensfinale van de BLVD Podcast alvast vooruit op de eerstvolgende aflevering van het nieuwe podcastseizoen, eind augustus: “Ik denk dat de kans ook wel groot is dat we tegen die tijd een lofzang op Hélène Hendriks moeten gaan houden.”

Hoezo dan? “Nou, het ding is: én Op1 én de RTL-talkshows gaan met zomerstop. En ja, die hebben natuurlijk ook allebei maar 38 presentatoren en die moeten toch een keer van hun leven allemaal tegelijkertijd op vakantie. Die zijn dan weg en Hélène is er dan nog.”

‘Zíj is de talkshow’

Als er geen Op1 is en geen RTL-talkshow, dan hoeft Hélène niet te concurreren om gasten. “Ja, en als er dan wat gebeurt in Nederland of er gebeuren gekke dingen in Rusland, ja, dan is zíj de talkshow. Ik denk dat zij dat gewoon prima gaat doen.”

Hij vervolgt: “Dat ze dan over de miljoen heen gaat en dat ze dan zeggen van: ‘Nou, Vandaag Inside opvolgen is al lastig, dat lukte Marcel & Gijs. Hen opvolgen was lastig, maar dat lukt dan weer Hélène.’ Dat zie ik wel een beetje aankomen. Dat dat gaat gebeuren deze zomer.”

Showbizznieuws

Rob denkt sowieso dat het een zwoele showbizz-zomer gaat worden. “Ik heb het gevoel dat het toch qua showbizznieuws een roerigere zomer wordt dan je van tevoren verwacht.”

Qua transfers en tv-nieuws? “Nee, gewoon BN’ers die domme dingen doen.”

Ah, dat is ook zo. Dat is tegenwoordig gewoon.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Hélène Hendriks het inderdaad in zich heeft om een talkshowkanon te worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen