Natacha Harlequin hoopt dat Caroline van der Plas premier wordt

Een opvallende ontboezeming van Natacha Harlequin: ze zou er goed mee kunnen leven als Caroline van der Plas de eerste vrouwelijke premier van ons land wordt. “Je kijkt verbaasd!”

Caroline van der Plas en Natacha Harlequin © SBS 6

Eén ding is na vandaag zeker: Mark Rutte keert niet terug als minister-president van ons land. Het zou zomaar kunnen dat de BBB de grootste partij gaat worden voor de verkiezingen en dan is Caroline van der Plas in beeld als de nieuwe premier. Zij spreekt opvallend veel mensen aan, waaronder ook Natacha Harlequin.

Premier Plas

Caroline sluit het premierschap niet uit. Ze zegt bij Shownieuws: “Stel dat ik het zou willen of stel dat het van me wordt gevraagd – dat kan natuurlijk ook – dan zou ik het alleen op een manier willen dat ik gewoon echt in Nederland minister-president ben en niet zeg maar hoe Rutte het doet met de hele wereld over reizen enzo.”

Deskundige William Rutten zegt daarop: “Ik snap wel wat ze bedoelt. Rutte is een type dat bij alle premiers langsgaat en die is vrienden met iedereen, maar ik snap best dat zij iets heeft van: dat is niets voor mij dat leven.”

Natacha positief

Natacha heeft haar twijfels, maar denkt dat het wel eens zou kunnen werken. “Nee, maar je moet wel contacten aangaan, diplomatieke betrekkingen, etcetera. Ja, of je moet je vicepremier sturen.”

Collega Bart Ettekoven: “Ja, dat zou natuurlijk kunnen. Dat ze voor al die taken de vicepremier of de minister van Buitenlandse Zaken die kant op stuurt.”

William: “Het zou denk ik ook wel goed zijn, want hoe vaak is onze premier wel niet weg terwijl er hier genoeg te doen is?”

Vrouwelijke premier

Natacha is opvallend enthousiast over Caroline. “Ja, maar haar aanhang wordt immens. Ik hóóp dat we de eerste krijgen, de eerste vrouwelijke premier.”

Bart: “Ja, zou jij het leuk vinden?”

Natacha: “Ja, absoluut.”

Bart: “Ga je ook op d’r stemmen?”

Verbaasd

Natacha: “Dat weet ik eigenlijk niet, want ik moet je zeggen: ik heb het ondertussen zó gehad met dat gevallen kabinet. Ik moet daar eens even over nadenken, maar dat dat leuk zou zijn… Absoluut, ja! Zeker. Jij kijkt helemaal verbaasd!”

Bart: “Ja, wel een soort van, ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u kunnen leven met Caroline van der Plas als minister-president van Nederland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen