Rob Kemps etaleert opeens zijn héle privéleven: ‘Dit is heel naar’

Rob Kemps overvoert de mensen dag in dag uit met allerlei privéstories over de romance met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. “Dit is niet leuk naar zijn ex toe.”

Rob Kemps © Instagram

Hij neemt het er lekker van nu hij zijn gezin met twee jonge kinderen heeft verlaten: Rob Kemps. De laatste weken is hij ongelooflijk druk om via zijn Instagram-stories minutieus verslag te doen van het leven met zijn nieuwe liefje Stephanie Klaver. Buitengewoon pijnlijk natuurlijk voor de moeder van zijn kinderen, die er nu alleen voor staat.

‘Waar is hij mee bezig?’

Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt het onsmakelijk, zegt hij in zijn rubriek Wat Vindt Jan. “Waar is hij nou weer mee bezig? Ik bedoel: hij is blij met zijn nieuwe liefde, dat is duidelijk.”

Collega Pim Sedee: “Ik moet even spieken: Stephanie Klaver, die het ook nogal graag laat zien dat ze een relatie met Rob Kemps heeft.”

‘Niet leuk voor ex’

Jan vindt dat Rob en Stephanie niet helemaal correct bezig zijn. “Het is allemaal leuk natuurlijk als je verliefd bent. Dan wil je dat ook laten zien. Alleen denk ik dan: in zijn vorige leven, zeg maar, met die mevrouw met wie hij dat kind heeft, zagen we nooit wat eigenlijk en was hij heel voorzichtig met alles maar te posten uit zijn privéleven.”

Hij vervolgt: “Nu moeten we het allemaal zien. Is dat dan een beetje naar doen naar die ex toe? Ik snap dat nooit zo goed. Ik vind dat zo flauw.”

Foto’s uit Parijs

Kennelijk heeft Rob plotseling een enorme behoefte om gezien te worden, aldus Jan. “We zien foto’s uit Parijs, heel veel foto’s op de fiets en weet ik veel allemaal meer. Bij de Eiffeltoren, allemaal prachtig en mooi.”

“Dan denk ik: als je die foto’s allemaal post… Ik zou gewoon een cameraploeg meegenomen hebben en dan een nieuwe serie van: ik laat mijn nieuwe liefde Parijs zien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u geïnteresseerd in de stories van Rob Kemps over zijn privéleven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen