Na tv-ruzie: geen contact Marcel van Roosmalen en Wilfred Genee

Marcel van Roosmalen en Wilfred Genee hebben geen contact meer met elkaar gehad na hun ernstige tv-conflict een maand geleden. “Ik heb daar echt niks meer van vernomen.”

Marcel van Roosmalen en Wilfred Genee © SBS 6

Het was buitengewoon ongemakkelijke televisie: René van der Gijp ging vorige maand he-le-maal los toen Marcel van Roosmalen aanschoof in Vandaag Inside. Volgens René heeft Marcel een tik op de vingers uitgedeeld aan Wilfred Genee vanwege grapjes over de naam van zijn vaste mediamaatje Gijs Groenteman.

Schreeuwende Wilfred

Een dag later deed Marcel een opvallende ontboezeming: volgens hem heeft Wilfred een keer verschrikkelijk tegen hem staan schreeuwen na een uitzending. Daar reageerde Wilfred vervolgens weer laconiek op.

Hoe gaat het inmiddels tussen de twee? “Na de laatste keer dat hij bij ons zat en het tussen hem en René niet helemaal soepel liep, is er eigenlijk geen contact meer geweest gek genoeg. Er zijn nog wat wederzijdse uitingen over elkaar geweest, maar verder heb ik daar niks meer van vernomen”, vertelt Wilfred op Radio 538. “Ja, apart, hè?”

Paar flarden

Heeft Wilfred al naar de zomerse VI-vervanger Marcel & Gijs gekeken? “Ik heb een paar keer flarden gezien. Een kwartiertje of twintig minuten ofzo, weet je wel. Ik zit echt weinig tv te kijken, ga vroeg naar bed, maar de paar keer dat ik het heb gezien vond ik het prima wegkijken hoor. Ik vind het wel te hakken.”

Maar: “Ik mis zelf altijd een beetje het tempo dat wij hebben natuurlijk, maar goed: het is een heel ander genre dat zij maken.”

Analyse

Marcel & Gijs scoren minder dan de helft van het aantal kijkers dat VI normaal gesproken heeft. Bellen ze wel eens met Wilfred voor tips?

Sarcastisch: “Elke ochtend hebben we even analyse van: ‘Gijs, niet te veel lachen om Marcel’, en: ‘Marcel, denk erom: iets vaker nog je boek bespreken, dat is heel belangrijk.’ Dat soort dingen bespreken we dan met elkaar.”

Echt?! “Nee.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen