Rob Goossens haalt uit naar zoontje Wendy van Dijk: ‘Nepobaby!’

Rob Goossens vindt het lachwekkend dat het zoontje van Wendy van Dijk steeds roept dat hij er ‘op eigen kracht’ wil komen, maar nu samen met zijn bekende papa Xander de Buisonjé op pr-tour is.

Xander de Buisonjé en Sem van Dijk © NPO

Het is buitengewoon verwarrend: Sem van Dijk die in ieder programma roept dat hij ‘op eigen kracht de muziekwereld wil bestormen’, terwijl zijn bekende vader Xander de Buisonjé naast hem staat. Na hun gezamenlijke interview aan RTL Boulevard, zaten vader en zoon gisterenavond in de talkshow Op1.

Nepobaby Sem

Rob Goossens, een van de sterren van RTL Boulevard, is er bijzonder cynisch over. “Tot nu toe gaat het ontzettend goed met het voornemen van nepobaby Sem om het zonder de hulp van zijn beroemde vader te maken in de showbizz”, sneert hij op Twitter.

Ene Maris daarop: “Je moet wat als je carrière na De Alleskunner niet van de grond komt. Je zult toch ineens moeten gaan werken 😖.”

Rob: “Ik vond dat wel een grote verrassing, dat De Alleskunner nooit tot een doorbraak heeft geleid. 😛”

RTL Nieuws-regisseur Renske Holwerda: “Dat filmpje dat ie dat bejaardenkarretje kreeg was wel epic.”

‘Savage!’

Qmusic-ster Domien Verschuuren vindt de kritiek van Rob heel pittig. “Savage“, zegt hij applaudiserend.

Volkskrant-columnist Alex Mazereeuw sarcastisch: “En toch ga ik de immer scherpe, relevante onderwerpkeuze van Op1 ook gewoon heel erg missen.”

Rob: “Ik zal je eerlijk zeggen: ik ook. En ik zal je nog eerlijker zeggen; eigenlijk mis ik die al anderhalf jaar!”

Kritiek op Op1

Op1 krijgt ook veel kritiek op het feit dat ze hier überhaupt aandacht aan besteden. “Maar even serieus: een van de beste interviewers van Nederland, Sven Kockelmann, wordt dus hiermee opgezadeld”, zegt onderzoeksjournaliste Kim van Keken.

En verwijzend naar het gerommel achter de schermen van Op1 (BNNVARA stapt op als een van de deelnemende omroepen): “Benieuwd welke politicus hiervoor is afgezegd en welke redactieruzies hieraan vooraf gingen. 🍿”

Mediajournalist Maarten Hafkamp in reactie op het optreden van Sem en Xander: “Ik begrijp BNNVARA wel.”

Tweet

Een tweet:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen