Zoontje Wendy van Dijk kapót, rapt over zwaar leven als BN’er-kind

Een rijke mama en papa, hun kruiwagen die klaarstaat en dan ook nog eens een eigen Canta: het leven van Sem van Dijk lijkt over rozen te gaan. Maar dat is niet zo. “Ik word beboet!”

Sem van Dijk © Instagram

Het leven van Sem van Dijk, het zoontje van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, blijkt afschúwelijk. De jongen kampt met allerlei problemen omdat hij een BN’er-telg is en kan bijna geen uitweg meer vinden. Hij vindt nu zijn toevlucht in het voorlezen van zelfgeschreven rapteksten en kijkt daarbij alsof hij een héél moeilijke jeugd heeft gehad in The Bronx.

‘Ik ben een mens’

Sem, die zichzelf aan accent heeft aangemeten dat alleen maar grappiger klinkt als je weet waar hij is opgegroeid, is bloedserieus over zijn problematiek. “Bekende ouders, tuurlijk heeft het voordelen, maar jullie weten echt niet hoeveel oordelen ik dagelijks krijg”, rapt het sterrenzoontje op TikTok.

De mensen in Nederland zullen nooit weten wie Sem is. “Moet mezelf voornemen dat niet veel gaan weten hoe ik ben. Alleen Mickey die me kent, ik word rustig van z’n stem. Jullie noemen Van Dijk, maar waarom zegt niemand eens Sem? Niemand die me gunt, ik ben ook gewoon een mens, maak muziek om me gevoel te uiten, doe het niet voor trend.”

Neppe roddels

Gewone mensen zullen Sem helemaal nooit begrijpen. “Jullie denken dat ik lieg, maar jullie zijn het niet gewend. Ik moet zelf opletten wat ik doe, altijd neppe roddels en nooit doe ik het goed. Als ik een fout maak word ik in de media beboet, die shit is raar toch? Maar jij die weet niet hoe het voelt.”

De jeugd van Sem was zwaar. “Ben opgegroeid in een tijd waarin iedereen naar me kijkt. Niet een mening, maar een feit. Zit met mezelf in een strijd. Wanneer word ik publiekelijk bevrijd? En voordat ik verliefd ben op een meid, staat het overal online. Je weet niet hoe dat is voor m’n body en m’n mind.”

Zak chips

O, god, de body en de mind van Sem ook al helemaal naar de klote. Hoe kan iedereen dit gemist hebben? “Jij bent degene achter je scherm met een zak chips die dat echt never nooit begrijpt. Ik heb geen tijd om te veel te stressen om een meid en ik weet geen eens of ik wil dat m’n zoontje op me lijkt.”

Jeetje, jeetje, jeetje. Wendy en Xander zullen het vast allemaal prachtig vinden, maar ze moeten hun zoon toch wel een beetje tegen zichzelf in bescherming nemen? Deze jongen is opgegroeid in weelde en rapt nu alsof hij is opgegroeid tussen rivaliserende drugsbendes. Kan iemand op z’n minst het wifi-signaal uit zijn Canta slopen?

Buitenkant

Zelfs bij het tamme RTL Boulevard vinden ze het gedrag van Sem bespottelijk. “Ja, Rob, ik denk dat ik hem al twintig keer heb gezien. Ik vind het nogal wat om daarover te gaan rappen, want hij weet dat iedereen er meteen iets van gaat vinden”, zegt presentator Luuk Ikink.

Rob Goossens: “Ik vraag me af of hij dat weet. Ik denk dat hij oprecht denkt: ik heb een afschuwelijk binnenleven, mensen oordelen van de buitenkant en moesten eens weten.”

Sem wil nóg meer gaan rappen. Luuk: “Nog meer verhalen zometeen uit de ghetto van Nigtevecht. We zijn benieuwd.”

TikTok

De 50 Cent van Nigtevecht:

@semvandijkkk -MIJN VERHAAL- Dit willen jullie toch? #fyp #foryoupage #voorjou #viraltiktok #music #voorjoupagina @Equalité The Label ♬ origineel geluid – Sem van Dijk

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen