Linda de Mol betrapt: ‘Of heeft ze die foto misschien zélf gemaakt?’

Het lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen definitief weer samenwonen, alsof er nooit iets is gebeurd. Een foto waarop hij de hondjes uitlaat werd gisteren getoond in RTL Boulevard.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

Linda de Mol lijkt ermee te kunnen leven dat ze samenwoont met een man die wordt vervolgd voor verkrachting. Volgens RTL Boulevard laat Jeroen Rietbergen namelijk elke ochtend hun twee nieuwe hondjes uit. Een foto daarvan werd gisteren vertoond in de showrubriek. “Daar staat-ie”, aldus presentator Lex Uiting.

Alweer betrapt

Het lijkt een bevestiging van wat velen al vermoedden: Linda en Jeroen zijn gewoon weer samen. Hun laatste officiële relatiestatus dateert van afgelopen februari, toen ze samen werden betrapt in Parijs. “Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten”, zei ze toen.

Nu blijkt wat Linda precies uit te pluizen had: de volle koffers van Jeroen die de oprijlaan werden opgereden. Hij is betrapt tijdens het uitlaten van de hondjes en meer bevestiging is er niet nodig.

Verbazingwekkend

Patty Brard vindt het verbazingwekkend. Zij zegt in Shownieuws: “Wat schetst onze verbazing? Dat die twee pups uitgelaten werden door niemand minder dan Jeroen Rietbergen. Normaal gesproken kun je dan nog denken: Linda was op vakantie en Jeroen past eventjes op die pups, maar dat kan niet, want Linda is niet op vakantie.”

Die was dit weekend immers bij het Amsterdam Diner. “Het heeft er dus alle schijn van dat dat gewoon weer onder één dak woont en dat dat niet bij die heerlijke vakantie is gebleven.”

‘Foto zelf gemaakt?’

Vindt Patty het verwerpelijk dat Linda met zo iemand samen is? Nee. “Misschien hebben ze het uitgezocht en zijn ze weer gelukkig. Dat is natuurlijk… Ja, wat mij betreft haar van harte gegund.”

Sterker nog: “Misschien heeft ze deze foto wel zelf gemaakt.”

Hoezo dan? “Misschien dat ze langzaam mensen laat wennen aan dat ze weer een stel zijn. Ik kan me voorstellen dat je niet in een keer glashard een statement wil maken, maar op deze manier is het toch wel op een lieflijke manier. Ik moet eerlijk zeggen: ik gun iedereen z’n geluk, dus ik vind het prima.”

Het zou Evert Santegoeds niets verbazen: “Ze zaten toen ook op het bekendste terras van Parijs. Daar zitten alleen maar Nederlanders altijd. Dat is een Nederlandse kolonie…”

Fragment

Het korte item uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda en Jeroen spelen weer huisje-boompje-beestje. Wat is uw eerste gevoel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen