Francis van Broekhuizen: ‘Soms denk ik dat ik nog gewoon ben’

Er zijn momenten in haar leven dat Francis van Broekhuizen nog steeds denkt dat ze gewoon is, vertelt de operazangeres en tv-persoonlijkheid in Party. “Iemand die net zo is als ieder ander.”

Francis van Broekhuizen © NPO

Naast haar operacarrière is Francis van Broekhuizen door de jaren heen ook actief geworden in de media. Ze heeft meegedaan aan verschillende tv-programma’s en waant zich daardoor inmiddels een grote ster. En grote sterren mengen zich natuurlijk niet tussen het gewone gepeupel in de sauna. Maar Francis wel…

‘Net als ieder ander’

Francis denkt af en toe namelijk dat ze nog net zo is als normale mensen, geeft ze aan in de Party. “Zelf denk ik nog steeds dat ik gewoon Francis ben, iemand die net zo is als ieder ander.”

Eh, Francis dénkt dat? Dat ís toch gewoon zo? Wie moet ze dan zijn? De oppergodin van de operahuizen? Nee. Ze is inderdaad gewoon ‘net als ieder ander’. “Dat dit voor anderen niet zo is, merk ik in de sauna doordat er soms iemand naar mij toe die zegt: ‘Ik vind u zo leuk.'”

Klein geintje

Wat zegt Francis dan tegen die mensen? “Ik maak er dan altijd maar een klein geintje van door te antwoorden: ‘Nu kent u al mijn geheimen.’ Eerder durfde ik nooit naar de sauna te gaan, want ik was heel preuts en je moet toch in je blootje.”

Waarom is ze toch overstag gegaan? “Het was Jacqueline die op een gegeven moment zei: ‘Zullen we toch maar naar de sauna gaan, want het is zo lekker.’ Zij gaf mij allerlei redenen om wel te gaan, zoals dat de sauna goed is voor je spieren en het een gezellig dagje uit is.”

BN’er in sauna

Al met al kun je als Francis prima naar de sauna als BN’er. “Meestal loop je toch met je badjas aan. Over het algemeen laten ze je ook met rust, hoor. In de sauna komt een publiek dat niet de hele dag iedereen lastigvalt.”

Francis die af en toe denkt dat ze nog ‘net zo is als ieder ander’. Wat is ze toch ontzettend gewoon gebleven…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Francis van Broekhuizen denkt af en toe dat ze nog gewoon is. Gek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen