Francis van Broekhuizen afgekraakt: ‘Echt tijd voor een andere look’

Francis van Broekhuizen wordt behoorlijk bekritiseerd om haar uiterlijk. Volgens couturier Paul Schulten is het tijd dat de tv-persoonlijkheid door de wasstraat gaat. “Ze doet zichzelf tekort.”

Francis van Broekhuizen © RTL

Het is volgens de bekende couturier Paul Schulten tijd dat Francis van Broekhuizen ergens een make-over bestelt. Hij is geen fan van het huidige uiterlijk van de operadiva, laat hij weten in weekblad Story. Het is met name de felrode lippenstift die hij niet goed kan hebben van Francis.

Rode lippenstift

Paul heeft er geen positief gevoel bij. “Die knalrode, aanwezige lipstick is helemaal de stijl van Francis zoals we die van haar gewend zijn. Ze voelt zich er goed bij. Maar ik vraag me af of ze deze look langzamerhand niet een beetje los moet laten. Ze doet zichzelf er tekort mee, want ze heeft een goede uitstraling en dat maakt zulke felle lippen overbodig.”

En het kapsel dan? Dat kan ermee door, maar ze moet het bovenop niet zo pletten, vindt hij. “De zwarte haarkleur is hard, maar ze kan het nu nog hebben. De coupe is niet verkeerd, al mis ik volume op het hoofd. Het meeste haar zit nu aan de onderkant, terwijl het bovenop een beetje geplet lijkt. De proporties zijn dus niet goed verdeeld.”

Lelijke jurk

Laatst verscheen Francis in een petrolkleurige jurk op de première van Aladdin en ook dat stond haar niet, vervolgt Paul. “Helaas is het model van de japon niet erg flatteus voor Francis”, zegt hij. “Zo’n hoge taillelijn zorgt voor een kort bovenlijf en je lijkt er minder slank door. Het geheel doet nu wat propperig aan.”

Daarbij komt dat de japon aan de bovenkant te strak is, vervolgt de meedogenloze Paul. “Hij wringt onder de armen. Kortom; er gaat nogal wat mis bij deze creatie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Francis van Broekhuizen wordt afgekraakt om haar uiterlijk. Stijloos of acceptabel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen