Francis van Broekhuizen: ‘Niet secret judge in operashow Dionne Stax’

Francis van Broekhuizen ontkent dat zij de ‘secret judge’ is in Aria, het nieuwe programma van Dionne Stax waarin operatalent gezocht wordt. “Dat is toch echt iemand anders”, laat ze weten.

Francis van Broekhuizen © RTL

De jury van Aria bestaat uit drie bekende namen uit de operawereld en een secret juidge, een ‘internationale grootheid op het gebied van klassieke muziek’. Die komt niet in beeld, maar geeft kritiek via tekstberichtjes. Veel kijkers vinden dat flauwekul. “Wat is nu de meerwaarde van de secret judge dan? En dat appen past er ook zo niet bij”, zegt een kijker.

Francis is het niet

Het is onduidelijk wie die secret judge is, maar Francis van Broekhuizen is het in elk geval niet. Althans, dat zegt ze zelf tegen de AD Mediapodcast. “Ik hoorde dat jullie dachten dat ik de secret judge ben in Aria, het programma van Dionne Stax. Helaas ben ik helemaal niet benaderd voor dit programma, dus er zit echt iemand anders in.”

Francis is bovendien hartstikke druk met andere dingen. “Ik ben namelijk al sinds juni aan het zingen in The Sound of Music. P.S. Francis spreek je uit op z’n Nederlands en niet op z’n Engels.”

Ernst Daniël Smid?

AD-journalist Marcus den Blanken cynisch: “Dat wil zeggen dat als ze wel benaderd was, ze er wel in had gezeten.”

Wie denkt Angela de Jong dat het is? “Ernst Daniël Smid. Als hij zichzelf aan het eind onthult, krijgt hij een enorm applaus. Ik snap wel dat hij nu niet in de jury kan zitten met zijn ziekte. Dat zou het dus kunnen zijn. Het is dan ook een knipoog naar Una Voce Particolare.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen