Francis van Broekhuizen in shock, afgeslacht door Koffietijd-kijker

Francis van Broekhuizen is op een afschuwelijke wijze neergesabeld door een kijker van Koffietijd. Ze heeft de meneer in kwestie van repliek gediend en vervolgens direct geblokkeerd. “Walgelijk.”

Francis van Broekhuizen © NPO

Er is bijna geen tv-programma waar Francis van Broekhuizen nog niet in heeft opgetreden. Zelf vindt ze dat heel erg leuk, maar er zijn ook genoeg kijkers bij wie ze enige ergernis opwekt. De operazangeres vindt het soms erg lastig om met die kritiek om te gaan, vertelt ze in gesprek met De Telegraaf.

Door de plee

Francis vindt dat sommige kijkers echt heel ver gaan. “Ja, vorige week had ik ook weer een vent op Facebook. Ik was bij Koffietijd geweest om te praten over de overgang en toen had ik dat gedeeld op mijn tijdlijn. Hij deelde dat weer met de tekst: kunnen ze dat wijf niet door de plee trekken, walgelijk! Met van die kots-emoticons.”

En toen? “Ik heb hem een bericht gestuurd. Van beste meneer hatseflats, waarom doet u dat delen vanaf mijn tijdlijn als u zo’n hekel aan mij heeft? Begrijpt u dat dat mij kwetst als ik dat lees?”

‘Trut!’

De meneer was niet erg onder de indruk van Francis’ reactie. “Toen kreeg ik terug: ja dat was ook de bedoeling trut dat je gekwetst bent, want ik vind jou om te kotsen. Maar je kan wel goed zingen! Haha, dat dan weer wel! Soms weet ik ze om te turnen door in gesprek te gaan, maar deze heb ik maar geblockt.”

Waarom negeert ze dat niet gewoon? “Ja, van mijn vrouw mag ik niet meer reageren als ik zulke berichten krijg, hahaha… Maar het liefste zou ik dat wel doen. Ik ben nu eenmaal een pleaser, ik wil ergens dat iedereen mij aardig vindt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen