Rob Goossens staat perplex na bizarre beschuldiging Ruud de Wild

Rob Goossens is verbijsterd over uitspraken die Ruud de Wild heeft gedaan in zijn radioshow. De dj probeert het imago van de RTL Boulevard-ster te besmeuren door onwaarheden te vertellen.

Rob Goossens en Ruud de Wild © RTL

Het gepikeerde gedrag van Ruud de Wild en zijn geliefde Olcay Gulsen neemt steeds extremere vormen aan. Ze slopen alles en iedereen die een kritische mening over hen durft te geven en gaan daarbij echt niets uit de weg. Nu komt de radio-dj zelfs met leugens op de proppen om Rob Goossens in een kwaad daglicht te stellen.

‘Mijn kanker bedacht?!’

Het begint in de podcast van Ruud, waarin hij en Olcay zich dertig minuten beklagen over hoe erg ze gebasht zijn. “Ik vind wel dat mensen ook grappen over ons en over mij mogen maken. Alleen sommige dingen zijn zó onder de gordel, om te insinueren dat er kanker bedacht is en zo. Dat gaat best ver”, zegt Ruud daarin.

Zijn ‘co-host’ Olcay heeft daar niets van meegekregen: “Wie heeft dat gezegd dan?”

Ruud: “Dat doet er verder niet toe, maar ik bedoel… Ik vond het niet mals en heel vals vaak, onder de gordel.”

Onder de gordel

Olcay: “Maar dat kan jij ook zijn, toch?”

Ruud: “Nee, dat kan ik niet. Onder de gordel vind je mij?”

Olcay: “Nee, je kan ook wel scherp uit de hoek komen.”

Ruud: “Ja, maar niet onder de gordel.”

Is dit dezelfde Ruud die na het afgelasten van het Songfestival riep dat ‘het hiv-virus in elk geval beheerst zal blijven’? Ja, dat is dezelfde Ruud. En dat is dus kennelijk níet onder de gordel. Het is maar welke maatstaven je hanteert…

‘Kan me niet wapenen’

Maar goed, wie heeft nou gezegd dat Ruud zijn kankerdiagnose bedacht zou hebben? Hij begon er gisteren wéér over, ditmaal op NPO Radio 2: “Als ik dan iemand hoor roepen op televisie dat de kanker bedacht is… Ja, daar kan ik me niet tegen wapenen.”

Co-host Vivienne van den Assem: “Nee, maar dat slaat natuurlijk echt helemaal nergens op.”

Ruud: “Nee, maar het is wel meerdere keren geroepen, ook bij Boulevard, dus wat dat aan gaat…”

Vivienne, die Boulevard afwisselend presenteert, daarop: “Dat dat niet echt is? Nou…”

‘Het is Rob!’

Dan komt Ruud alsnog met een naam. “Nou, het werd in twijfel getrokken door Rob… Jawel, door Rob ehhh van der Goossen (bedoelt Rob Goossens, red.). Daar kan ik me niet tegen wapenen.”

Vivienne: “Nee, dat slaat echt alles.”

Ruud: “Alle criticasters passen in hetzelfde malletje. Daar worden ze ook voor betaald, want dat is hun verdienmodel, want met positief heb je geen lezers en trek je ook geen extra kijkers.”

Lelijke leugen

Rob heeft kennis genomen van het radiofragment en laat desgevraagd weten compleet verbijsterd te zijn. “Wauw, deze man! Ik heb ooit gezegd dat hij te ijdel was voor een bril en daarom de autocue bij Boulevard niet kon lezen. En ik heb zijn soap leeg genoemd. Maar dat hij zijn ziekte verzonnen zou hebben… Natúúrlijk niet.”

“Sterker: ik was enorm door Diagnose De Wild geraakt en dat heb ik ook aan de desk bij Boulevard zo benoemd. Wat treurig dat hij mij nu in een kwaad daglicht wil zetten door zo’n lelijke leugen te verspreiden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Ruud de Wild sorry moet zeggen tegen Rob Goossens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen