Heftig: zoon Rossana Kluivert scheldt Jaap Jongbloed uit op straat

Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert en redacteur bij RTL Boulevard, heeft familievijand Jaap Jongbloed uitgescholden op straat. “Het is niet netjes, maar het ging vanzelf.”

Nino Wilkes en Jaap Jongbloed © Instagram, AvroTros

Jaap Jongbloed is verschríkkelijk geschrokken toen hij nietsvermoedend door de stad fietste en plotseling werd toegeschreeuwd door Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, redacteur van RTL Boulevard en oud-manager van Rachel Hazes. De 68-jarige presentator werd uitgescholden voor ‘vuile klootzak’.

Vuile klootzak

Een spion van Yvonne Coldeweijer heeft het allemaal zien gebeuren. “Een spion kwam heel toevallig Nino Wilkes en Jaap Jongbloed tegen op straat. Nino schreeuwde heel hard ‘vuile klootzak’ naar Jaap, die toen bijna van zijn fiets viel. Ik heb het even nagevraagd bij Nino en hij bevestigt dat hij hem inderdaad op straat heeft uitgescholden.”

Waarom dan? Yvonne vervolgt op haar juicekanaal: “Jaap heeft namelijk het programma Opgelicht?! gemaakt waarbij hij zijn moeder destijds heeft neergezet als oplichter. Dat ging over die hondjes op Curaçao. Nino is Jaap daarna nooit meer tegengekomen. Dit was de eerste keer sinds de uitzending in 2019.”

Nino reageert

Wat heeft Nino erop te zeggen? “Het was niet netjes van mij, maar het ging vanzelf. Ik schrok ook van mezelf, maar ik kan niet tegen onrecht.”

Jaap heeft deze belhamel helemaal doodgezwegen. “Volgens Nino heeft Jaap hem wel herkend maar het gebeurde zo snel. Jaap heeft niks teruggezegd en is maar weer doorgefietst.”

Eigen podcast

Nino heeft sinds kort een podcast waarin hij zijn collega’s van RTL Boulevard interviewt en nog een aantal andere mediaprominenten, waaronder Yvonne. De aflevering met Bridget Maasland:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat RTL Boulevard deze Nino Wilkes een tik op de vingers moet geven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen