Bridget Maasland: ‘Ziekbed lijkt reden van breuk Ruud en Olcay’

Bridget Maasland klapt doodleuk uit de school over haar goede vrienden Ruud de Wild en Olcay Gulsen. Ze verklapt in RTL Boulevard waarom die twee uit elkaar zijn. “Dit is er gebeurd.”

Bridget Maasland, Ruud de Wild en Olcay Gulsen © RTL

Olcay Gulsen en Ruud de Wild: ze maakten een verschrikkelijk slechte tv-soap, maar het is toch ook wel weer sneu dat die twee nu uit elkaar zijn. Haar ex-schoonmoeder zal het wel karma vinden, maar over het algemeen ontvangen ze best veel steunbetuigingen. Maar waarom is dit setje nou eigenlijk uit elkaar? “Overprikkeld”, roepen ze.

Bridget weet meer

Overprikkeld?! Waarvan dan? Heel spannend was hun leven niet: de NPO 1-kijker viel al in slaap bij de leader van hun soap. “Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie”, benadrukken ze in koor. Maar wat is er dan wel aan de hand? Ach, dat gaat ook eigenlijk niemand wat a… O, familievriendin Bridget Maasland heeft een mededeling.

Bridget weet natuurlijk veel meer en verklapt in RTL Boulevard even doodleuk dat het ziekbed van Ruud hier waarschijnlijk mee te maken heeft. De Ruud die even vergat dat de camera’s draaiden toen hij in zijn soap mopperde eigenlijk helemaal geen zin te hebben in de visite van Bridget: zo gênant.

Ruuds ziekbed

Hoe zit het precies volgens Bridget? “Ik heb hem vanochtend gesproken”, vertelt ze in RTL Boulevard. “Ik heb ze allebei natuurlijk even een berichtje gestuurd. Ik schrok er ook heel erg van, want ik had het niet zien aankomen dat het echt al over en uit was, maar ik begrijp wel heel goed wat hij zegt.”

Ze vervolgt: “Als je zúlke heftige dingen hebt meegemaakt als bijvoorbeeld darmkanker, waar ze toen samen in zijn gegaan, en hij heeft het overleefd… Dan zijn er zóveel prikkels. Maar ik kan me ook voorstellen: er was ook een moment dat hij dacht dat hij het niet zou halen. Als je het dan wél haalt, ziet je leven er in een keer heel anders uit.”

“Misschien vallen de twee levens dan gewoon niet meer zo lekker samen.”

Tegenovergestelde impuls

Nou, weten we ook weer hoe dat precies allemaal in elkaar zit. Luuk Ikink concludeert: “Het kan een impuls zijn voor je relatie, maar het kan ook juist het tegenovergestelde worden.”

Bridget: “En dat denk ik dat er uiteindelijk is gebeurd. Heel verdrietig.”

Luuk: “Nou, bah.”

Jakkie.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen