John de Bever vindt zichzelf geen Hazes-likker: ‘Dat is niet waar’

John de Bever ziet zichzelf niet als een soort hielenlikker van Rachel Hazes. De volkszanger beweert dat hij daar helemaal niet het type voor is. “Anders waren we misschien al veel verder gekomen.”

Rachel Hazes en John de Bever © NPO, RTL

De associatie met Rachel Hazes is er een die je als BN’er liever vermijdt, maar ze is nou eenmaal de kassajuffrouw van de Holland Zingt Hazes-concerten en een deelname daaraan verdient toch lekker. Ook John de Bever is sinds dit jaar onderdeel van de cast en dat betekent dat hij nu ook in kamp-Rachel zit.

Geen hielenlikker

Het tijdschrift Weekend wijst erop dat Rachel alleen in zee gaat met artiesten van wie ze geen zuchtje tegenwind kan verwachten. “Loyaliteit vindt Rachel belangrijk. Wie niet in haar straatje past, wordt doorgaans niet gevraagd.”

Betekent dit dat John er nu vuistdiep in zit bij de impopulaire Rachel? Hij beweert: “Nou, wij doen nooit aan hielenlikken en dat zullen we ook nooit doen. Anders waren we misschien eerder al veel verder gekomen.”

Vechten

John doelt met ‘wij’ op zijn vriend, met wie hij zijn business als artiest runt. Ze opereren naar eigen zeggen geestelijk onafhankelijk. “Soms brengt die opstelling verdriet en soms geluk, en soms kan iets heel lang duren, maar uiteindelijk komt het allemaal goed. Dat merk je met Holland Zingt Hazes maar weer.”

Durft hij wel zijn mening te geven over de Hazes-perikelen? “Ieder afzonderlijk is superaardig tegen ons en wij zijn gewoon aardig tegen iedereen. We hadden een bos bloemen voor Rachel meegenomen, met Dreetje gelachen, en als Roxeanne daar was geweest, hadden we dat ook met haar gedaan.”

Dankbaar

Nu John deze lucratieve klus in de pocket heeft is hij Rachel voor eeuwig dankbaar. “Ja, die bloemen waren ook uit dankbaarheid. Dankzij Rachel en Dreetje staan we daar. Dat is gewoon mooi.”

Hij vindt het niet twijfelachtig dat Rachel is ontmaskerd als neperfgenaam. “Wij zijn allemansvrienden en in elke familie is er wel wat. Bij mij in ieder geval wel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat John de Bever een Hazes-likker is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen