Bridget Maasland kotsmisselijk van voeten John de Bever: ‘Góór!’

Bridget Maasland wordt echt kotsmisselijk van de voeten van John de Bever. Ze vindt zijn voetverzorging van een abominabel niveau en gruwelt met name van zijn kalknagels. “Góór!”

Bridget Maasland en John de Bever © SBS, RTL

Er zat van de week echt een héél raar fragment in Shownieuws. Het programma had een of ander flauwekulgesprekje bij John de Bever thuis en op een gegeven moment vertelde de zanger dat hij iets met zijn enkel had. Wat doet de cameraman? Die brengt de voeten van de zanger in beeld. Voeten die op dat moment níet in sokken gehuld zijn…

‘Echt heel goor’

Oftewel: we kregen de blote kakkies van John te zien. En dat zijn nou niet bepaald poezelige voetjes. Of, zoals Bridget Maasland het noemt in De BLVD Podcast, ‘iets ontzettend goors’. “Ik heb begrepen dat John de Bever het lastig vindt om een kalknagelbehandeling te ondergaan. Ik zie dan gelijk Schimpie, ken je die reclame nog?”

Schimpie is een merk dat onsmakelijke reclames uitzond om hun kalknagelpen onder de aandacht te brengen. Nou, John kunnen ze wel een hele etui opsturen. “Hij heeft héél erg gore kalknagels. Echt vreselijk”, zegt collega Rob Goossens.

Traumatherapie

Bridget begrijpt niet dat John zijn voeten zo verwaarloost. “Dat haal je toch weg?”

Rob: “Ja.”

Bridget: “Waarom doet hij dat niet?”

Rob: “Ja, en als iemand het niet weghaalt, laat op televisie dan eerst een waarschuwing zien dat je gegarandeerd traumatherapie nodig hebt na het zien van de beelden. Het was echt… Ik ga mensen zeker niet aanraden om te kijken, maar stel je héél gore kalknagels voor en dat dan nog tien keer zo erg.”

50 jaar kalk

Collega Eric de Munck doet mee aan het Bever-bashen. Hij roept: “Maar je hebt zeg maar kalknagels en kalknagels. Dit was gewoon voor 50 jaar aan kalk. Het was gewoon dat je denkt: hier is nog nooit een vijl of wat dan ook aan te pas gekomen of een schaartje.”

Bridget: “Is die bang om te knippen?”

Eric: “Ik weet het niet, maar het zag eruit alsof er echt nog nooit iemand naar gekeken had. Hij gaat toch ook wel eens zwemmen, neem ik aan? Of naar buiten? Ja, geen idee.”

‘Draag sokken!’

Bridget kan de beelden niet meer zien. “Ik durf ze niet terug te kijken nadat jij het had gezegd. Maar we adviseren hem wel of de sokken eroverheen te laten of er gewoon iets aan te doen.”

Rob: “Volgens mij heeft hij Ahoy alweer geboekt voor dit jaar. Ik zou inderdaad met dat voorschot eventjes naar de dokter gaan.”

Eric: “Bah!”

Bridget: “Ik vind het goor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het bashen van de voeten van John de Bever begrijpelijk of pestgedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen