Caroline van der Plas wil in reces op vakantie met John de Bever

Oei, zal Marianne Weber dat leuk vinden? Caroline van der Plas is van plan om tijdens haar eerstvolgende reces op vakantie te gaan met John de Bever. “Dan rijden we naar Spanje.”

Caroline van der Plas en John de Bever © RTL

Het zijn goede vrienden van elkaar geworden: Caroline van der Plas en John de Bever. De politica zou laatst optreden tijdens zijn concert in Ahoy, maar zegde op de dag zelf – ná de repetities – af. De reden? Ze vond het toch niet zo gepast in verband met een schietpartij die toen had plaatsgevonden in Rotterdam.

‘Heel jammer’

John vond dat toen wel een beetje raar, was te zien in zijn soapserie op RTL 5. “Ik begrijp het volkomen, maar ik snap dan niet waarom ze eerst gerepeteerd had. Dat vond ik een beetje raar. Ze had eerst gerepeteerd met mij en nadien… Maar misschien is dat door iemand gezegd. Ik kan Caroline niet verplichten.”

Ze heeft hem beloofd om bij het concert van volgend jaar als kerstvrouw op te treden, maar toch baalde John stevig. “Ja, wat moet ik zeggen? Als Caroline dat wil, dan moet ze dat doen. Daar heb ik vrede mee.”

Op vakantie

Kennelijk heeft dit niet tot barstjes in hun vriendschap geleid. John laat namelijk aan Party weten dat hij met Caroline op vakantie gaat naar Spanje. Is dat waar? Ze reageert: “Hij kan ook niks geheimhouden, he? Het ligt trouwens wel ietsje anders. John heeft een huis in Spanje en hij zei: ‘Laat de boel de boel en ga gezellig mee naar Spanje.'”

Ze vervolgt: “Ik heb daarop tegen hem gezegd dat ik alleen maar in het reces kan en niet ga vliegen (vanwege vliegangst, red.). John, die naar eigen zeggen ook niet van vliegen houdt, zei toen dat hij zijn man en manager Kees naar Spanje laat vliegen en wij zouden in drie, vier dagen samen met de auto naar Spanje gaan.”

Nog geen afspraak

Een leuk idee, vindt Caroline. “Mijn zoon Kayl mocht van John ook mee. Een afspraak is er niet gemaakt, hoor, laat staan dat er een datum is. Het is een idee dat door John in de lucht is gegooid en mocht het er ooit van komen, dan vind ik het hartstikke leuk, want ik vind John echt een schat. En Kees ook.”

“Het zijn hele lieve mensen, heel open, heel warm, heel hartelijk, heel gastvrij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen