John de Bever reageert eindelijk op mediarel over ‘ranzige voeten’

John de Bever reageert voor het eerst op de mediarel over zijn ‘ranzige voeten’. De zanger vindt het zelf wel meevallen. “Ik ga elke veertien dagen naar de pedicure”, legt hij uit.

John de Bever en Kees © SBS

Het gebeurt niet vaak dat er een close-up van BN’er-voeten te zien is op televisie, maar die van John de Bever kregen we vorige week tot in detail voorgeschoteld en daar is de volkszanger ontzettend mee gepest. Bram Moszkowicz moest er live op televisie bijna van spugen en Bridget Maasland heeft zelden in haar leven zoiets goors gezien.

Schimmelnagelexplosie

Wat doet al die kritiek op zijn voeten met John? “We hebben het nu al een aantal dagen over de tenen van John gehad en nu wil hij er een eind aan maken”, zegt presentatrice Dyantha Brooks in Shownieuws.

Hè?! Dat is wel héél rigoureus… Ah, wacht, hij bedoelt een eind maken aan de commotie. “Ja, ik moet daar toch ook wel een soort mea culpa van doen en mijn spijt betuigen dat ik ooit die opmerking over die tenen heb gemaakt, want sindsdien is dat een soort eigen leven gaan leiden. Het zag er wel uit als een fikse schimmelnagelexplosie.”

‘Echt vreselijk’

De media-aandacht voor zijn voeten vond John vreselijk. “Alle media, inclusief wijzelf, hadden het er dagenlang over. John vond dat eigenlijk verschrikkelijk. Hij werd er natuurlijk mee geconfronteerd dat iedereen het daarover had.”

“Hij heeft ook echt wel laten weten dat hij daar niet heel erg blij mee was en ik kan me dat ook heus wel voorstellen, dus wat hebben we afgesproken? Dat John vanavond één keer zijn verhaal doet en uitlegt hoe het zo ver gekomen is.”

John reageert

Wat heeft John erover te zeggen? “Ik ga elke veertien dagen naar de pedicure, ik heb al dertig jaar kalknagels, maar dat slijpen ze allemaal heel kort. Ik heb pilletjes geslikt voor drie maanden, maar dat is heel slecht voor je lever. Je ziet het dan wel een beetje veranderen.”

Wat heeft hij nog meer geprobeerd? “Ik heb denk ik drie jaar lang in de azijn gezeten met m’n voeten, ik heb een half jaar jodium erop gesmeerd.”

Zijn partner Kees: “Ja, maar het is wel vreselijk.”

Geen fris gezicht

John heeft zich neergelegd bij die voeten. “Ja, het is geen fris gezicht, maar ik ga elke veertien dagen naar de pedicure. Ze doen het heel dun slijpen, maar dat kalk blijf je toch zien. Beter op m’n voeten dan op m’n gezicht.”

Kees: “Het is te hopen dat het niet doorschiet.”

John: “Ik heb het al dertig jaar. Dat komt door het voetballen.”

Justine Marcella plaagt na afloop aan de desk: “Hij kan ook niet voetjevrijen nu met z’n partner.”

Gemeen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

John de Bever wordt uitgelachen om zijn 'ranzige' voeten. Is dat niet een beetje ongepast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen