‘Jan Smit en Quinty Trustfull betrapt achter schuurtje Koffietijd-villa’

Jan Smit en Quinty Trustfull zijn jaren geleden eens betrapt tijdens een pikant onderonsje in de Gooise villa die jarenlang het decor was van Koffietijd. Dat beweert juicediva Yvonne Coldeweijer.

Jan Smit en Quinty Trustfull © RTL

Yvonne Coldeweijer is het afgelopen etmaal op haar juicekanaal, dat meer dan 700 duizend (!) volgers heeft, druk bezig met het beantwoorden van lezersvragen. Eén daarvan gaat over Quinty Trustfull. “Ben zo benieuwd naar Quinty Trustfull…Echt zo leuk en lief? Hoor je nooit iets over namelijk!”, merkt iemand op.

Quinty in schuurtje

De 51-jarige Quinty is niet altijd even braaf, weet Yvonne. “Dit verhaal is een golden oldie uit de showbizz, maar Quinty heeft het een keer met Jan Smit gedaan in de tuin van de Gouden Kooi-villa, achter het schuurtje. 😂”

Zo, dus Quinty kent nu alle ehhh… noten van de palingsound? Behoorlijk juicy. “Productiemedewerkers van een programma waar ze voor aan het filmen waren hebben ze betrapt. Wel echt ages ago.”

Aardige vrouw

Wat vindt Yvonne van Quinty? “Ben vroeger een paar keer bij Koffietijd geweest als gast, toen ik Telekids nog presenteerde. Quinty is wel een aardige vrouw. Ze blijft knap omdat ze zo weinig laat verbouwen aan haar gezicht.”

Ze besluit: “Wel een beetje een divaatje die meid. 😜 Ze wil wel altijd dat alles goed voor haar is geregeld. Maar er zijn inderdaad ergere BN’ers.”

Fotootje

Jan en Quinty in de Koffietijd-villa:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen