Quinty Trustfull drie maanden lang aan de alcohol: ‘Echt genieten’

Quinty Trustfull is lekker aan de zuip nu de zomervakantie van Koffietijd in volle gang is. Drie maanden lang knallen de kurken in huize-Trustfull. En daarbuiten. “Ik ga echt genieten.”

Quinty Trustfull © RTL

Als het Koffietijd-seizoen loopt dan raakt Quinty Trustfull geen druppel alcohol aan, want ze moet voor zo’n koffieshow natuurlijk uiterst scherp zijn. Haar opperste concentratie is vereist: hoe drinkt Janny van der Heijden haar koffie? Welke adviezen heeft Charly Luske ditmaal in petto voor vrouwen? En hoe is Pernille La Lau haar weekend doorgekomen?

Quinty helemaal los

Quinty neemt het, terecht, uiterst serieus. Er gaat tijdens de uitzendperiode geen glaasje naar binnen. “Dat doe ik niet wanneer ik Koffietijd presenteer. Dat kan ik me niet veroorloven. Voor het programma moeten we vroeg op en als je dan in de dagen daarvoor drinkt, ook al is het maar een paar glaasjes, dan is je scherpte weg.”

Nu Koffietijd met vakantie is, gaat Quinty he-le-maal los. “Tijdens Koffietijd drink ik maandenlang geen alcohol. Daarom geniet ik er nu extra van”, legt ze uit in de Story.

‘Echt genieten!’

Ze geniet momenteel het ene na het andere glas achterover. “De komende maanden ga ik van mijn eigen stad Amsterdam genieten. Feestjes, etentjes, lunches… met een heerlijk glaasje wijn.”

Heeft ze naast Koffietijd nog andere ambities? Misschien de presentatie van Op1 of een eigen personalityshow? “Meer programma’s doe ik er niet naast. Koffietijd is voor mij genoeg. Het is heerlijk om te doen en als het aan mij ligt, zou ik dit tot aan mijn pensioen willen blijven presenteren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen