Ali B en Anouk niet gefilmd tijdens vermeend onderonsje: ‘Verboden’

Ali B en Anouk zijn waarschijnlijk niet gefilmd tijdens hun vermeende onderonsje bij de show van Dave Chappelle en Chris Rock in de Ziggo Dome. “Dat mocht niet”, legt Quinty Trustfull uit.

Anouk, Quinty Trustfull en Anouk © RTL

De vriendschap tussen Ali B en Anouk eindigde abrupt toen er in januari een beerput openging over de rapper. Ze gaf aan te walgen van zijn vermeende wangedrag achter de schermen van The Voice of Holland. In april, toen Ellen ten Damme naar buiten kwam met haar verhaal over Ali, noemde ze hem nog een ‘f*cking pannenkoek‘.

Onderonsje

Het juicekanaal Juice Channel meldt nu dat er een ontmoeting heeft plaatsgevonden tussen Ali B en Anouk, namelijk afgelopen donderdag bij de show van comedians Dave Chappelle en Chris Rock in de Ziggo Dome. “Een volger van ons was er aanwezig en die heeft voordat de show begon iets juicy’s gezien.”

Wat dan? “Ali B en Anouk waren er ook en die zaten voor de show begon echt twintig minuten te fluisteren op een bankje. Anouk luisterde heel aandachtig naar Ali B.”

Uitgebreid gepraat

Het is niet duidelijk of de lucht nu geklaard is, aldus Juice Channel. “De twee waren voorheen altijd goede vrienden maar na het hele Voice-schandaal heeft Anouk afstand genomen van Ali B. Het kan goed zijn dat ze elkaar voor het eerst weer hebben gezien en daarover gepraat hebben.”

“Ali B was er met zijn kinderen. Met wie Anouk er was kon de bron niet goed zien. Wie weet zien we binnenkort de twee wel weer samen…”

Wat zegt Quinty?

Eén ding is zeker: de kans dat er beelden van dit vermeende onderonsje tussen Ali en Anouk opduiken op de juicekanalen is heel klein. Volgens Koffietijd-ster Quinty Trustfull waren mobieltjes namelijk verboden in de zaal.

Quinty was er ook bij en zegt: “De mobieltjes moesten uit en in een safebag, dus heerlijk rustig zonder mobiel genoten. En vreselijk gelachen. Genoten!”

Instagram

Anouk en Ali in gelukkiger tijden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het teleurstellend als Anouk haar vriendschap met Ali B weer heeft gelijmd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen