Quinty Trustfull dringt zich op aan Victor Vlam: ‘Heel vervelend’

Quinty Trustfull heeft zich ontzettend opgedrongen aan Victor Vlam en daarmee een voor hem bijzonder fotomoment verpest. “Ik durfde haar niet te zeggen om uit de foto te gaan.”

Irene Moord, Victor Vlam en Quinty Trustfull © Instagram

De beruchte opiniemaker Victor Vlam was dik zes jaar geleden te gast bij Koffietijd, waar hij in één uitzending zat met Irene Moors. Daar was hij erg verheugd over, omdat hij een groot fan is van haar. “Ik dacht: ik wil heel graag een selfie met Irene Moors hebben. Maar wat er gebeurde is eigenlijk best wel vervelend en gênant ook wel.”

Quinty verpest alles

Victor vertelt in zijn podcast De Communicado’s dat hij best verlegen was om Irene om een selfie te vragen. “Ik verzamel al mijn moed daar om te zeggen: ‘Irene, kunnen we alsjeblieft samen op de foto?’ En Irene was natuurlijk heel aardig en zei direct: ‘Ja, tuurlijk gaan we doen, geen probleem.’”

Je merkt dat Irene dan een professional is, aldus Victor. “Die dacht direct: als we daar gaan staan, hebben we goed licht en al dat soort dingen. De aardige mevrouw van de visagie maakte de foto. Maar nét toen we klaar stonden om de foto te maken, komt Quinty Trustfull aangelopen en die zegt: ‘Oh, jullie zijn de foto aan het maken, ik kom er even bij staan.’”

‘Ga weg uit de foto!’

Het zorgde voor enórm veel ergernis bij Victor dat Quinty zich zo aan hem opdrong. “Die komt vervolgens op die foto’s en ik heb zoiets van: ik wil een foto met Irene Moors, niet met jou erbij. Maar ja, dat ga je toch niet zeggen tegen een presentator van: ‘Joh, move eens even, ga eens even uit deze foto.’ Dus ik durfde dat niet te zeggen.”

En toen? “Ik dacht bij mezelf: nou weet je, ik knip Quinty er wel uit, weet je wel. Dat dacht ik toen. En dan vervolgens nadat de foto is gemaakt, zegt Quinty tegen mij: ‘Oh, ga je hem op Instagram zetten?’ En toen zei ik: ‘Ja.’ ‘Oh leuk, tag me even, dan zal ik je volgen.’ Dus ik denk: ah, nee toch. Ik baalde daar verschrikkelijk van.”

Plan in duigen

Het plan van Victor viel daardoor in duigen. “Want ik denk: als ik haar eruit knip, ze volgt me nu, dan sta ik voor paal. En volgende week zou ik weer bij dat programma zitten, dus dan zie ik Quinty weer. Dus dan krijg ik waarschijnlijk op mijn lazer voor het feit dat ik haar uit die foto heb geknipt. Dus ik dacht bij mezelf: ja, ik kan niks anders.”

Hij vervolgt: “Dus ik heb de volgende dag gewoon met zware tegenzin die foto op Instagram gezet. Want ik denk: ja potverdorie, ik wilde een foto met Irene Moors. Nogmaals, mijn jeugdheld. Ik keek altijd naar Telekids. Foto verpest.”

Heel gênant

Victor denkt er nog regelmatig aan terug, bijvoorbeeld over hoe hij dit beter had kunnen aanpakken. “Het is heel gênant. Ik baal ervan dat ik niks beters had bedacht.”

“Ik had moeten zeggen: leuk om een foto met jullie alle twee te hebben, mag ik er ook één met jullie apart? Dan was niemand beledigd. Dan had ik een foto met Quinty apart. Ja, daar doe ik verder niks mee. En die foto van Irene en mij, die hang ik boven mijn bed. Dat is iets wat Quinty nooit gaat merken. Dat had ik moeten zeggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen