Quinty Trustfull en Jan Smit écht betrapt? ‘Het staat zelfs op tape!’

Het gerucht over een ondeugend onderonsje tussen Quinty Trustfull en Jan Smit maakt behoorlijk wat los, maar klopt deze mythe eigenlijk wel? “Ik heb zelfs gehoord dat het ook op beeld staat!”

Jan Smit en Quinty Trustfull © RTL

Het is volgens Yvonne Coldeweijer een gerucht dat al jaren rondgaat in showbizzkringen: Quinty Trustfull en Jan Smit die iets ondeugends zouden hebben gedaan achter het schuurtje van de vroegere Koffietijd-villa. “Het is een eeuwenoude mythe. Dit weet bijna iedereen uit de showbizz hoor”, giert de juicekoningin in haar podcast De Juice Show.

Koffietijd-schuurtje

Yvonne benadrukt dat het gerucht al zó lang wordt doorverteld dat ze niet meer weet in hoeverre het nou precies klopt en wat de details zijn. En dat is natuurlijk een belangrijk voorbehoud. “Het is dus iets wat ik dan vroeger heb gehoord. Dus het is niet misschien weer helemaal kloppend hoor.”

Wat is volgens haar het verhaal? “Zij is samen met Jan Smit, onze Volendamse paling, achter het schuurtje gegaan. En toen is een productiemedewerker – die was ze op een gegeven moment kwijt – gaan roepen en kijken achter het schuurtje. En toen vonden ze dus Quinty, die tegen het schuurtje aan stond met haar handen.”

Nooit in de media

En waar was Jan dan? “You know, aan de achterkant stond dan Jan. Achter haar. Zo zijn ze dus betrapt, is het verhaal”, zegt ze. “Het is nooit in de media gekomen, dit verhaal.”

Het zou ook een broodjeaapverhaal kunnen zijn, merkt co-host Mark Koster op. “Het is wel een, zoals jij zegt, urban myth, want zelfs ik weet het. Hij circuleert overal en je hoort hem ook in allerlei varianten. Maar het schuurtje heb ik ook altijd gehoord.”

Yvonne: “Het is een urban myth.”

Op tape?

Yvonne heeft zelfs wel eens gehoord dat het hele gebeuren op tape staat. “Ja, ik heb ook wel eens een variant gehoord dat het ook op beeld staat. Dat daar ook camera’s hangen, buiten. En dat dat is gefilmd. Maar dat kan echt totally een cowboyverhaal zijn.”

Is ze eigenlijk niet bang dat Jan of Quinty een advocaat op haar afstuurt? Lachend: “Hij mag komen, dan gaan we deze juice eens even uitpluizen. Dan krijgen we het Barbra Streisand-effect weer! Dan wordt ‘het schuurtje’ trending topic! Kom maar door hoor!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gelooft u de roddel over Jan Smit en Quinty Trustfull?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen