Linda de Mol neergesabeld in RTL Boulevard: ‘Wees eens eerlijk!’

Linda de Mol wordt vanwege haar ogenschijnlijke liefdesreünie met Jeroen Rietbergen flink neergesabeld door RTL Boulevard, ’s lands meest bekeken showrubriek. “Ze moet wel eerlijk zijn!”

Rob Goossens en Linda de Mol © RTL

RTL Boulevard-gezicht Rob Goossens merkt dat veel mensen er moeite mee hebben dat Linda de Mol gewoon weer gezellig vakantie viert met Jeroen Rietbergen. De tv-koningin deed lange tijd net alsof haar relatie met de voormalig bandleider van The Voice voorbij was, maar ze blijken stiekem gewoon al maandenlang over de wereld te reizen.

‘Wees eerlijk!’

Dat Linda nu betrapt is in Parijs werkt volgens Rob niet in haar voordeel. Hij zegt in de RTL Boulevard-opener van gisterenavond: “Je moet als Linda de Mol zijnde wel eerlijk zijn, want als je kijkt naar hoe ze heeft gecommuniceerd sinds de BOOS-uitzending, dan is haar verhaal altijd wiebelig geweest.”

Hij vervolgt in de showrubriek: “In het begin zei ze dat ze het wist van Jeroen, hij het heeft opgebiecht en hij daarvoor in therapie is geweest. Later bleek dat het de familie De Mol toch wat beter uitkwam om te zeggen dat ze helemaal niets wisten en nu zegt ze ineens helemaal niets meer over dat ze dat toen heeft opgebiecht.”

Vieze Ali

Rob herinnert de kijkers van Boulevard er ook nog fijntjes aan dat Linda altijd vaag is gebleven over haar voorkennis in het dossier-Ali B. “Er waren al mensen bij Linda gekomen over Ali B. Later zei ze: ‘Ja, ik wist dan wel van Ali B dat hij een viezerik was’, maar dat had dan weer niets met The Voice te maken.”

En nu liegt en draait Linda dus weer over haar relatie met Jeroen, aldus Rob. “Nu zien we dus al weet ik veel hoe lang die auto bij haar voor de deur staan, dat je denkt: dit is een heel gekke plek om je niet-bestaande hond uit te laten, maar zelf zegt ze dan: ‘Nee, we zien elkaar af en toe bij de therapie en zijn nu in Parijs was aan het uitzoeken.’”

Gek verhaal

Het maakt Linda er allemaal niet populairder op, aldus Rob. “Het is gewoon al met al een gek verhaal en dat is verder prima, het maakt haar alleen niet heel geloofwaardig en die geloofwaardigheid is wel heel belangrijk als je sympathiek gevonden wil worden.”

Rob vreest overigens dat Jeroen niet vervolgd wordt; vervolging is in dit soort zaken altijd lastig. “Er is gewoon een gerede kans dat hij niet vervolgd gaat worden, dan heeft hij eigenlijk zijn hele oude leven weer terug en zitten de slachtoffers nog steeds op de blaren. Wat is dan de prijs die Jeroen voor zijn verwerpelijke gedrag betaalt?”

Banksaldo

Het is natuurlijk wel zo dat Jeroen zijn carrière heeft zien stranden. “Ja, maar hij zit wel thuis met een vrouw met een banksaldo van 25 miljoen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen