Arno Kantelberg krijgt klap in het gezicht: ‘Echt een grote kneus’

Arno Kantelberg, de modedeskundige van RTL Boulevard, krijgt een flinke verbale klap in het gezicht van Özcan Akyol. Hij noemt hem niet alleen ‘een grote kneus’, maar ook een ‘overbodig figuur’.

Arno Kantelberg © RTL

RTL Boulevard ís al een luchtig programma, maar als ‘modekenners’ Arno Kantelberg en Nikkie Plessen aan de desk staan, is het hek al helemaal van de dam. Hun items gaan vaak he-le-maal nergens over. Het is met name Nikkie die veel ergernis wekt bij kijkers, maar ook Arno heeft haters. Eén van hen is zelfs een bekende Nederlander.

Grote kneus

Niemand minder dan Özcan Akyol blijkt Arno namelijk bijzonder irritant te vinden. Hij schrijft in zijn brievenrubriek in de VARAgids dat iedereen welkom is om hem een briefje te schrijven, behalve… Arno.

Özcan: “Ik maak op geen enkele manier onderscheid. Dit is een zeer inclusieve rubriek. Iedereen is welkom, behalve die grote kneus bij Boulevard die mode van anderen gaat duiden. Dat is de meest overbodige figuur in Hilversum.”

‘Wat een geratel’

Het lijkt erop dat Özcan niet heel veel medestanders heeft, want er wordt weinig getwitterd over Arno en zijn optredens in RTL Boulevard. Slechts een enkeling laat zich negatief uit: “Er is amper wat zinnigs verteld. Jee wat een geratel.”

Meer mensen ergeren zich aan Nikkie. Zo zegt Joof: “Vind haar echt het meest verschrikkelijke figuur van RTL Boulevard met haar ‘een Chanel, een Dolce & Gabbana’. 🤮 Zó arrogant en hypocriet. Doe mij maar Arno Kantelberg. Heeft ook verstand van modezaken en praat normaal.”

Rob-haters

De Boulevard-man met de meeste haters is overigens Rob Goossens. Hij werd laatst door Youp van ’t Hek uitgescholden voor ‘Rob Goossens‘ en heeft ook Gijs Groenteman over zich heen gekregen.

Gijs sneerde laatst in Media Inside: “Als Rob Goossens z’n mond opentrekt, haak ik sowieso al af.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Arno Kantelberg graag in RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen