Quinty Trustfull sinds kort paar kilo zwaarder, krijgt gemene reactie

Quinty Trustfull (51) weegt sinds kort een paar kilo zwaarder. Ze is er zelf hartstikke blij mee, maar helaas denken niet alle kijkers daar zo over. “Laatst las ik een comment van iemand…”

Quinty Trustfull © RTL

De laatste tijd is Quinty Trustfull met een iets voller figuur te zien in haar programma Koffietijd. Het is nog niet zo dat ze de kledingsetjes van Loretta Schrijver kan lenen, maar ze nadert haar collega wel. “Ik ben sinds een tijdje een paar kilo zwaarder en daar ben ik ontzettend blij mee”, zegt de presentatrice in gesprek met de Beau Monde.

Quinty is zwaarder

Hoezo is Quinty blij met haar hogere gewicht? “Naarmate je ouder wordt, is het mooier om iets zwaarder te zijn. Weet je wat fijn is aan ouder worden? Dat je minder onzeker bent en je niet meer druk maakt om wat anderen over je zeggen. Als je op tv komt, heeft iedereen wel een mening over je uiterlijk.”

Eén iemand vindt dat Quinty er met haar extra kilo’s helemaal niet mooi uitziet, onthult ze. “Laatst las ik een comment van iemand die schreef: ‘Zo, die Quinty is ook een stuk ouder geworden.’ Vroeger zou ik me daar enorm over opwinden. Nu denk ik: ik ken diegene niet eens.”

Geen e-nummers

Wat doet Quinty om er tv-proof uit te blijven zien? “We eten heel puur en schoon, dat wil zeggen met zo min mogelijk e-nummers en alles vers. Verder drink ik veel water (maar niet uit de douchekop, red.) en wordt voldoende slapen vaak onderschat. Als je slaapt, verbrand je de meeste calorieën en raak je afvalstoffen kwijt.”

Ze heeft nog een tip: je ontbijt overslaan. “Zelf doe ik al zolang ik me kan heugen aan intermittent fasting en begin ik pas om twaalf uur met eten. Natuurlijk hou ik ook van een glaasje wijn, en ik denk dat niemand dit van mij verwacht, maar ik eet elke dag chocola. Dat is echt mijn verslaving.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou Quinty Trustfull het ook leuk doen bij RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen