André Hazes jr. zorgt voor gebrul: ‘Ik wil Eva Jinek nooit meer zien!’

André Hazes jr. heeft met zijn interview bij Eva Jinek flink wat kwaad bloed gezet bij zijn inmiddels beruchte oud-tekstschrijver Bram Koning. “Ik was fan van haar, maar nu kijk ik NOOIT meer!”

Bram Koning, André Hazes jr. en Eva Jinek © SBS, RTL

Liedjesschrijver Bram Koning en zijn muzikale team zijn op een meedogenloze wijze gedumpt door André Hazes jr. De volkszanger is gewoon overgestapt op een ander team, zónder iets te laten weten. Sindsdien haalt Bram onophoudelijk zijn gram in de media; dan heeft hij weer hartklachten door André, dan roept hij weer dat André doodongelukkig is.

Bullsh*tverhaal

Is het nu dan eindelijk een keer klaar? Nee, ditmaal is Bram woest over het interview dat André heeft gegeven aan Eva Jinek. “Wat een poppenkast, óngelooflijk!”, briest hij in de Weekend. “Aan de andere kant begrijp ik het wel, want ze zijn bezig met een charmeoffensief. Alleen: doe het goed óf doe het niet. Dit was gewoon een bullsh*tverhaal.”

Eva heeft geen enkele relevante vraag gesteld, vindt Bram. “Er werd een stuk van André’s documentaire nabesproken, dat heeft iedereen inmiddels wel gezien of erover gehoord. Maar over zaken die er écht toe deden, ging Eva niet dieper in. De bladen stonden er vol mee dat het is misgegaan met zijn team en ze vroeg geen moment aan Dré hoe dat nou zat.”

Geen Jinek meer

Het hele interview ‘is natuurlijk voorgekauwd’, vervolgt Bram. “Jinek is Jinek niet meer. Laat ik het zo zeggen, ze zit nu bij de commerciëlen en heeft drie keer gezegd dat de docu op Videoland te zien is en dat Holland Zingt Hazes eraan komt. Maar wat we wilden weten, weten we nog steeds niet.”

Sterker nog: Bram is direct gestopt met het kijken naar Jinek. “Ze was totaal niet kritisch en dat viel me erg tegen. Ik was vroeger fan van Eva, maar ik kijk er nu niet meer naar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Buiten deze specifieke kwestie om: vindt u dat Eva Jinek journalistiek gezien is afgegleden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen