‘Yvonne Coldeweijer bijna geduwd door vrouw Samantha Steenwijk’

Daisy Steenwijk, de echtgenote van de geplaagde zangeres Samantha Steenwijk, heeft geprobeerd om Yvonne Coldeweijer een lelijke duw te geven. Dat vertelt de juicekoningin in haar podcast.

Daisy en Samantha Steenwijk © SBS 6, Instagram

Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk stonden dit jaar recht tegenover elkaar in de rechtszaal vanwege een roddeltje over dieetpillen. De zangeres raakt daar niet over uitgepraat; ze doet er deze maand ‘voor het laatst’ uitgebreid haar verhaal over in een groot interview met de Beau Monde.

Yvonne duwen

Aandachttrekkerij, vindt Yvonne het. Zij zegt in haar podcast De Juice Show: “De enige reden dat zij nog wordt uitgenodigd voor interviews is dus omdat mensen het leuk vinden om het over die juice van de dieetpillen te hebben.”

Het doet Yvonne denken aan het moment dat de dames elkaar troffen bij de rechtbank. “Weet je dat die vriendin mij heeft geduwd in de rechtszaal? Probeerde te duwen. Ja, dat heb ik nooit verteld. Die stormde dus op mij af voordat we naar binnen liepen.”

Ervoor gesprongen

Het lukte Daisy uiteindelijk niet, vertelt Yvonne. “Er was ook een jurist mee met mijn advocaat en die is er voor gesprongen. Ik wist het dus niet. Ik hoorde het achteraf dat ze mij dus een duw wilde geven, die meid. Ha ha.”

Een paar maanden geleden bracht Yvonne nog pikante juice naar buiten over deze Daisy, namelijk dat ze Samantha een keer goed heeft bedonderd. De twee besloten daarop om te bevestigen dat ze een relatiecrisis hebben gehad.

Vreselijk slecht

Mediajournalist Mark Koster, de co-host van Yvonne, is totaal niet onder de indruk van Samantha. “Hoe gaat het verder met zo’n Samantha dan? Ik heb dat oeuvre eens bekeken en ja, die liedjes… Het is werkelijk niet om aan te horen. Het is toch echt vreselijk slecht? Hoe kan het?”

Het verbaast Mark dat Samantha zo vaak op televisie verschijnt. “Met al die trash die zij zingt, hoe is het mogelijk dat zij dan aan desk zit om te oordelen over anderen die zingen? Kunnen we daar in 2023 mee kappen?”

Beyoncé Steenwijk

Yvonne vindt dat Samantha vooral haar gang moet gaan. “Ze mag dat wel, maar ze moet haar plaats een beetje kennen. Ze doet net alsof ze Beyoncé is. Ze is natuurlijk in feite ook een soort van niemand.”

Ze besluit: “Samantha verwijt mij dat ik bekendheid zoek, maar wat je vaak ziet: als iemand een ander iets verwijt, dan is het vaak iets waar ze zelf ook mee worstelen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen