Samantha Steenwijk bevestigt relatiecrisis: ‘Yvonne geniet van leed’

Samantha Steenwijk bevestigt de primeur van Yvonne Coldeweijer dat ze in een relatiecrisis heeft gezeten met haar vrouw Daisy. “Het is wel pijnlijk dat mensen genieten van andermans leed.”

Samantha Steenwijk © RTL

Het is geen geheim dat Samantha Steenwijk het bloed van Yvonne Coldeweijer wel kan drinken. De dames stonden eerder dit jaar al tegenover elkaar in de rechtszaal vanwege de dieetpilrel en nu is Samantha voor de tweede keer de klos bij de juicekoningin. Yvonne onthult namelijk dat de zangeres keihard is bedrogen door haar vrouw Daisy.

Genieten van leed

Yvonne heeft gisterenavond in haar stories op Instagram zeer veel details over Daisy’s buitenechtelijke affaire naar buiten gebracht. Ze hield er rekening mee dat Samantha’s advocaat vandaag weer in haar postvak zou zitten, maar niets is minder waar: de zangeres komt namelijk met een verklaring waarin ze het bedrog bevestigt.

Wel deelt ze een flinke sneer uit aan Yvonne. “Ik vind het heel vervelend dat de privacy van mijn vrouw Daisy en die van mezelf is geschonden zonder dat er enig maatschappelijk belang bij gediend is. Dat er mensen zin die genieten van andermans leed en dat dit de manier is waarop we in onze samenleving met elkaar omgaan, vinden we nog het meest pijnlijk.”

Relatiecrisis klopt

Het klopt volgens Samantha dus wel dat ze een paar jaar geleden in een relatiecrisis zaten. “Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups en downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld, dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd.”

Ze vervolgt: “Het is inmiddels al zo lang geleden en voor ons is dit een gesloten boek. Als iets waar is, is iets waar, al klopten de details van de naar buiten gekomen informatie niet helemaal. Wij hadden dit liever privé gehouden. Het oprakelen hiervan heeft ook totaal geen meerwaarde.”

Sterker uitgekomen

Inmiddels zijn Samantha en Daisy weer heel dik met elkaar. “Het was het diepste dal waar wij in hebben gezeten, maar wij zijn altijd in onze liefde blijven geloven en zijn hier dan ook veel sterker uitgekomen. Wij zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar en zijn van plan dat ook te blijven.”

Yvonne vindt het sportief dat Samantha zo reageert. “Zie je. Zo kan het dus ook Samant 😉 En door!”

Instagram

De verklaring van Samantha met daaronder de gebruikelijke BN’ers en hun hartjespolonaise:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Samantha Steenwijk reageert al een stuk minder gepikeerd op juice. Slim?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen