Britt Dekker knuffelt met John de Mol: ‘Dit is wel héél bijzonder’

Britt Dekker heeft tijdens recente tv-opnames geknuffeld met John de Mol. Het leidt tot verbazing bij haar zendercollega Wilfred Genee. “Ik vond het heel bijzonder toen ik het hoorde.”

Britt Dekker en John de Mol © NPO, SBS 6

Wilfred Genee heeft het gerucht over de knuffelende Britt Dekker en John de Mol opgevangen in de wandelgangen. Hij legt het haar voor in een online rubriek. “Ik heb een verhaal gehoord, maar ik kan het me bijna niet voorstellen. Het is toch een beetje juice“, aldus de presentator.

Knuffelen met John

Dan besluit Wilfred het op straat te gooien. “Het gaat over dat jij na afloop van de opnames geknuffeld bent door John de Mol, die zó blij met je was. Is dat echt waar?”

Britt geeft het toe. “Ja, ik heb een knuffel gehad, ja.”

Wilfred verbaasd: “John de Mol heeft een knuffel uitgedeeld?”

Lang op teren

Britt beaamt dat. “Ja en dat scheen ook inderdaad bijzonder te zijn, maar het was ook echt zoals een schouderklopje waar je heel lang op kan teren, omdat je dacht: oké, goed gedaan.”

Wilfred: “Ja, maar een schouderklopje is eigenlijk ook al niet normaal voor hem. Dat doet hij ook al meestal niet, maar een knuffel…”

Britt: “O, schouderklopjes zie ik hem wel heel veel doen. Hij kijkt dan de andere kant op en dan geeft hij een schouderklopje. Ik kreeg een knuffel.”

Hond Britt

Door de knuffel van John voelde Britt zich als een hond. “Het was als een hond die dan een trucje doet en: braaf! Ofzo. Zo voelde het. Snap je wat ik bedoel? Hij betaalt jou en toen kreeg ik een knuffel, van: nou, braaf, goed gedaan.”

Wilfred: “Ik vind het heel bijzonder. Ik vond het echt heel bijzonder toen ik het hoorde. Ik kon het me bijna niet voorstellen. Ik dacht: ik ga het even verifiëren, maar bij deze is het dus waar dit verhaal.”

Bazenlikker

De onthulling over de knuffelende Britt en John is opmerkelijk, omdat deze vlak na de beschuldiging van Angela de Jong komt dat Britt een bazenlikker zou zijn, iemand die zichzelf in een bedrijf omhoog likt door te slijmen bij de top.

Angela spreekt van de ‘Britt Dekker-tactiek‘. “Het zogenaamde gedweep met iedereen die haar carrière een pietsie vooruit kan helpen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Angela de Jong verwijt Britt Dekker zichzelf omhoog te likken. Wijst dit knuffelverhaal daar op?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen