Samantha Steenwijk finaal afgekraakt: ‘Zo, wát een lelijke outfit!’

Samantha Steenwijk wordt bij de enkels afgezaagd door een gezaghebbende oud-couturier. Hij vindt dat de zangeres er echt afschúwelijk uitzag op het feestje van Jan Kooijman.

Samantha Steenwijk © SBS 6

Er draait een nieuwe musical in het gigantische Beatrix-theater in Utrecht, namelijk Pretty Woman, waarin Jan Kooijman elke avond een poging tot zingen doet. Hoe dat volgens critici gaat? Laten we zeggen dat het goed is dat dat podium omringd wordt door vier muren en een dak. Toch zijn de BN’ers er massaal op afgekomen.

‘Wat draagt die vrouw?!’

Samantha Steenwijk is al onderweg als ze het woord ‘uitnodiging’ voor de helft heeft gelezen, dus ook zij paradeerde twee weken geleden samen met haar vrouw over de rode loper. Wat blijkt? Haar stylist lag kennelijk op bed met 40 graden koorts, want die outfit (zie onderstaand) is volgens oud-couturier Jaap Rijnbende echt om te kotsen.

De gezaghebbende Jaap schrikt zich hélemaal wezenloos van wat die vrouw aan heeft op de rode loper. Hij mag voor weekblad Party de sterrenoutfits bij de Pretty Woman-première beoordelen en bij Samantha gaan echt alle alarmbellen af. “Doodzonde van zo’n mooie vrouw”, luidt de subkop. Oei, oei, oei. Vernietigend, maar wel juicy. Hoe gaat dit verder?

Goedkope uitstraling

Jaap heeft het gevoel dat Samantha haar jurk op de Dappermarkt heeft gescoord! “Ik vind Samantha Steenwijk een van de beste zangeressen van Nederland, laat ik dat vooropstellen. Maar ik vind dat ze met deze jurk haar Haagse afkomst eer aan doet, het geeft haar een wat goedkope uitstraling. De jurk is niet lang, er is geen touch of red.”

Die dieetpi… Ehh, dat paardrijden doet Samantha in elk geval wel goed, vervolgt Jaap. “Samantha heeft wel een fantastisch postuur gekregen sinds zij zo is afgevallen. Haar hoofd en haar haren maken alles goed, maar die jurk had ze beter thuis kunnen laten. Ik vind het doodzonde.”

Geweldige jumpsuit

De dresscode van het evenement was ‘black-tie with a touch of red’, maar als ze al een touch of red aan had, dan weet alleen haar vrouw ervan. “De volgende keer moet Samantha als de dresscode black-tie is lekker in het lang komen. Of voor mijn part in een geweldige jumpsuit, helemaal prima”, zegt Jaap.

Hij besluit: “Maar wat ze nu aanhad, vind ik persoonlijk heel lelijk.”

Oei, oei, oei. Hopelijk is Samantha vandaag goed gemutst, anders moet ook de Party straks voor het hekje verschijnen.

Outfit

De outfit van Samantha kunt u hier bekijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Samantha Steenwijk een eigen programma moet krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen