Tooske Ragas afgebrand na item over Albert Verlinde: ‘Vuile streek’

Tooske Ragas wordt flink afgebrand na een door haar gepresenteerd Shownieuws-item over Albert Verlinde. “Wat ik zo vuil vind van haar is dat ze het dan meteen over ‘onze oud-collega’ heeft.”

Tooske Ragas © SBS 6

Het was voor Albert Verlinde even flink slikken: hij is vorige week door het Openbaar Ministerie veroordeeld voor smaad. Hij heeft volgens de rechter opzettelijk de goede naam van Humberto Tan aangetast met enkele uitspraken aan de desk van Shownieuws. Daar is hij sinds deze zomer niet meer werkzaam.

Valse Tooske

Tooske Ragas besprak het nieuws vorige week in een door haar gepresenteerde uitzending van Shownieuws. Ze heeft zich in dat item buitengewoon vals opgesteld, vindt NPO-ster Gijs Groenteman.

Gijs in zijn programma Media Inside: “Wat ik zo vuil vind van Tooske is dat ze het dan meteen over ‘onze oud-collega’ Albert Verlinde heeft. Hij wordt echt meteen zo opzij gezet van: daar willen we niets meer mee te maken hebben. Je bent toch eeuwig collega’s eigenlijk? Ik vind het een beetje een streek van haar.”

Ruzie

Collega Marcel van Roosmalen vindt het vooral opvallend dat Shownieuws het item zo opgewonden behandelde. “Ze waren er bij Shownieuws ongelooflijk opgewonden over dat ze zelf plaats delict waren van iets en dat er geroddeld was in hun programma over iets wat niet klopte. Dat vind ik ook heel bijzonder.”

Albert heeft niets laten weten aan Shownieuws. “Ze hadden Albert Verlinde ook nog gebeld voor commentaar en die nam de telefoon niet op. Niet bereikbaar voor commentaar. Dat doen oud-collega’s dan ook nog in die wereld.”

Gijs: “Dus ruzie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen