Katja Schuurman loopt abrupt weg na vraag over Thijs Römer

Katja Schuurman liep gisteren bij de première van de film Casa Coco onmiddellijk weg toen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade haar een vraag stelde over ex-geliefde Thijs Römer.

Katja Schuurman © RTL Boulevard

Thijs Römer heeft meerdere aangiftes van zedenmisdrijven aan zijn broek hangen. Eén van de vermeende slachtoffers zoekt regelmatig de publiciteit, namelijk Nena Kruizenga. Zij heeft in de Story onthuld dat Katja contact met haar heeft gezocht. Op een gegeven moment zou ze haar zelfs thuis hebben uitgenodigd om in de sauna te komen zitten.

Vraag aan Katja

Daar wilde RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade haar gisteren bij de première van Casa Coco een vraag over stellen. Katja was daar met haar dochtertje Sammie, maar Aran wachtte totdat Katja zij aan zij stond met Richard Groenendijk, zónder Sammie dus.

Aran: “Sammie was mee met Katja en Katja zei: ‘Daar wil ik dan niet samen met Sammie wat over zeggen’, maar wij spraken haar even met Richard Groenendijk en toen vroeg ik even aan haar hoe het eigenlijk voor haar is.”

‘Niet het moment!’

De vraag van Aran aan Katja was kort maar bondig: “Dat met Thijs is allemaal in het nieuws geweest. Ben je erg geschrokken?”

Katja: “O, lieverd. Dit is niet helemaal het moment. Wij gaan lekker genieten van deze avond. Mijn dochter staat hier, dus ik ga lekker naar mijn dochter.”

Ze steekt haar vinger op en verdwijnt vervolgens uit beed.

‘Ik wil dit niet!’

Aran vervolgens tegen de achtergebleven Richard: “Wil jij er wat over zeggen misschien?”

Richard: “Ik ben ook vreselijk geschrokken. Nee, ik weet helemaal niets… O, ja, van Thijs… Nee, ja, heel erg allemaal, maar gedoe. Ik vind het gedoe allemaal. Ja, nee, ik wil dit ook helemaal niet erin, weg!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Katja Schuurman stuurt ongewenst berichtjes naar het slachtoffer van Thijs Römer. Vindt u dat ze daar wel een vraag over mag beantwoorden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen