Özcan Akyol belachelijk gemaakt: ‘Nou, nou, wat enórm grappig!’

Özcan Akyol wordt vandaag flink belachelijk gemaakt in de podcast van Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. Zij zetten de presentator neer als iemand die dommige humor heeft.

Gijs Groenteman en Özcan Akyol © NPO, SBS

Dik een jaar geleden was Özcan Akyol nog te gast in het programma Media Inside van presentatoren Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen, maar dat is kennelijk niet zo goed bevallen. Sindsdien staan Gijs en Özcan namelijk als kemphanen tegenover elkaar en laat met name Özcan geen mogelijkheid onbenut om de ander aan te vallen.

Sneue humor

Özcan noemt Gijs de laatste tijd, bijvoorbeeld afgelopen maandag nog in Vandaag Inside, consequent Gijs Groenteboer in plaats van Gijs Groenteman. En dat vinden Gijs en Marcel behoorlijk stompzinnige humor, lieten ze vanochtend blijken in hun podcast Weer Een Dag.

Het is een beetje sneu, vindt Marcel. “Hij komt niet verder dan de hele tijd consequent jouw naam verkeerd uitspreken: Groenteboer. Ik weet eigenlijk niet wat kleiner is: zijn gevoel voor humor of zijn incasseringsvermogen. Het schijnt iets verschrikkelijks te zijn voor hem als wij een minisuccesje hebben in de vorm van een complimentje van Johan Derksen.”

‘Heel leuk!’

Wat vindt Gijs ervan dat Özcan hem steeds Groenteboer noemt? Sarcastisch: “Dat is heel leuk. Ik vind het een sterke grap om mij Groenteboer te noemen.”

Er volgt een buitengewoon sarcastisch onderonsje. Marcel: “Ik vind het een steengoede grap. Ik vind het overigens ook leuk om aan het begin van een uitzending Viagra uit te delen. Dat je het beeldend maakt, hè, het nieuws.”

Gijs: “O ja, want dat was dan zijn grap over Waylon die erectieproblemen had en dan had hij dat gelletje meegenomen. Nou, dat is ongelooflijk grappig.”

‘Zó grappig’

Marcel: “Maar ik vind Groenteboer grappiger.”

Gijs: “Groenteboer is het grappigst. Dat is ook een grap die consequent wordt volgehouden en elke keer dat hij het zegt wordt het weer leuker. Dat je echt denkt: hoe komen ze erop en wat grappig. Wat is dát leuk dat ze zogenaamd niet weten hoe ik heet. Dat is zó grappig.”

Marcel: “Groenteboer! Hahaha!”

Gijs: “Hoe kom je erop, hè?”

Kwinkslag

Marcel: “Ja, dat vind ik echt goed.”

Gijs: “Het is een leuke kwinkslag.”

Marcel: “Want je heet Groenteman toch?”

Gijs: “Ja, maar daar kun je ook Groenteboer van maken. Het klinkt net wat lomper, dus het is gewoon grappig om dat te zeggen.”

Marcel: “Ja, ik vind het zó ontzettend grappig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen