‘Cécile Narinx heeft man verlaten voor Matthijs van Nieuwkerk’

Cécile Narinx, modejournaliste van de Volkskrant, heeft in 2017 haar man verlaten tijdens een hartstochtelijke affaire met Matthijs van Nieuwkerk. Dat meldt een spion aan Yvonne Coldeweijer.

Matthijs van Nieuwkerk en Cécile Narinx © NPO

Matthijs van Nieuwkerk houdt zijn adem in: het duurt niet lang meer voordat de Volkskrant met het langverwachte artikel komt waarin hij naar verluidt he-le-maal kapotgeschreven wordt. Waar de krant precies mee komt is onduidelijk, ook voor Matthijs zelf. Het is dus een kwestie van afwachten. Gelukkig verzorgt Yvonne Coldeweijer de wachtmuziek.

Smeuïge roddel

Juicekoningin Yvonne komt deze ochtend met een smeuïge roddel over het toch al turbulente liefdesleven van Matthijs. “Terwijl we met smart wachten op het Volkskrant-artikel vol met juice over Matthijs van Nieuwkerk, kreeg ik gister wel een heel opmerkelijk berichtje van een spion…”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Wat heeft ze dan vernomen? “Matthijs zou vier jaar lang een affaire hebben gehad met Cécile Narinx; destijds vaste tafelgast bij DWDD en hoofdredactrice van Harper’s Bazaar.”

‘Man verlaten!’

Cécile zou het serieus een kans hebben willen geven, weet Yvonne. “Cécile zou in 2017 zelfs haar man hebben verlaten voor Matthijs. 😲 Hij had beloofd ook zijn vrouw te verlaten voor haar, maar heeft zich daar nooit aan gehouden. 🤣 Shockinggg. Dit speelde zelfs twee jaar geleden nog…”

Ze besluit: “Zuur voor Cécile dat hij uiteindelijk wél zijn vrouw heeft verlaten voor zijn nieuwe irritante vriendin Martha, maar nooit voor haar. En mag jij drie keer raden waar Cécile nu werkt. 🤣 Jep! Bij de Volkskrant.. Is het payback time?! 🧃”

Juice

De juicy van Yvonne:

Tweet

Een tweet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u medelijden met Matthijs van Nieuwkerk aangezien er een beerput open dreigt te gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen