Rob Kemps wil niet in Vandaag Inside ‘totdat alle hectiek voorbij is’

Rob Kemps wil pas aanschuiven in de talkshow Vandaag Inside als ‘alle hectiek voorbij is’. Dat heeft de in opspraak geraakte entertainer laten weten aan gastheer Wilfred Genee.

Rob Kemps en Wilfred Genee © YouTube, SBS 6

SBS 6-ster Rob Kemps ligt behoorlijk onder vuur omdat het erop lijkt dat hij in het echt helemaal niet zo leuk is als het op televisie lijkt. “Er is duidelijk een Rob voor de schermen én achter de schermen”, merkte niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen op genadeloze wijze op in RTL Boulevard.

Rob nog boos?

Het is allemaal begonnen toen Rob vorige week maandag woest begon rond te bellen in Hilversum toen hij hoorde dat René van der Gijp hem ’s avonds wilde bespotten in Vandaag Inside. De uitnodiging van Wilfred om gewoon even langs te komen in de talkshow heeft vooralsnog nergens toe geleid.

Wilfred gisterenavond in VI: “De belangrijkste vraag na dit weekend, dat willen veel mensen weten: is Rob Kemps nog boos geworden dit weekend?”

René: “Eh, volgens mij is Rob Kemps niet boos op dit moment.”

‘Na alle hectiek’

Wilfred: “Nee, hè? Ook niet op jou?”

Johan Derksen: “Nee, maar ik heb nooit ruzie met Rob Kemps gehad.”

Wilfred: “Nee, sterker nog: ik heb Rob vandaag op de app gehad…”

Tafelgast Özcan Akyol: “O ja? Jullie appen nu wel elke week met elkaar.”

Wilfred: “Nee, ik heb Rob opnieuw gevraagd of hij er al uit is en langskomt. Rob heeft gezegd: ‘Ik kom langs.’ Maar hij zegt er ook bij dat hij alle hectiek wel even wil laten overwaaien.”

‘Overdreven!’

Wat overdreven zeg, vinden de sterren van VI. “Welke hectiek?”, aldus Johan.

Wilfred: “Nou, over dat hij boos is.”

René lachend: “Er is geen hectiek!”

Johan: “Waar gaat dit over? Het gaat nergens over.”

Özcan: “Er is nu wel elke dag een bericht over dat hij toch misschien een vreselijke jongen zou zijn, wat volgens mij niet klopt, maar goed. Maar hij komt dus als de hectiek overwaait?”

Wilfred: “Ja, hij zegt: ‘Als de hectiek een beetje voorbij is, dikke prima. Je kan zelfs de beelden krijgen van Chansons van gisteren.’”

René: “Ja, ik heb gisteren niet gekeken. Ik mag geen beelden, dan ga ik niet meer kijken ook. Was dit de laatste Chansons? Verdomme, dan heb ik hem gemist. Dan ga ik het terugkijken morgen.”

Bang voor bezorger

Özcan heeft Rob onlangs te gast gehad in Sterren op het Doek. Hoe ging dat? “Rob vertelde bijvoorbeeld: ‘Eus, soms ben ik thuis en dan gaat de bel. Dan is het een pakketbezorger ofzo, maar dan duik ik meteen weg. Dan duik ik achter de bank.’ Ik zei: ‘Waarom dan?’ Hij zegt: ‘Ik heb daar geen zin in, dat mensen onaangekondigd bij mij thuiskomen.’”

Johan begint het nu zorgwekkend te vinden: “Dat is niet goed.”

Özcan: “Nee.”

René: “Sommige mensen draaien ook helemaal door, hè, Eus? Die raken helemaal van het pad af, joh.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps verstopt zich achter de bank als de pakketbezorger voor de deur staat. Tijd voor psychische hulp?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen