Chantal Janzen denkt na over optreden in omstreden RoddelPraat

Chantal Janzen denkt na over een optreden in het omstreden, maar razendpopulaire online programma RoddelPraat. Dat heeft ze laten weten aan presentator Dennis Schouten.

Chantal Janzen en RoddelPraat © YouTube

Ze is een van de weinige BN’ers die relatief sportief omgaat met de juicekanalen: Chantal Janzen. Het septembernummer van haar tijdschrift stond zelfs volledig in het teken van juice. Hierin kwamen ook mensen aan het woord die weleens tips sturen naar juicekanalen en roddelmedia, waaronder dus RoddelPraat.

Dennis vraagt Chantal

De 22-jarige Sam vertelde in het blad van Chantal bijvoorbeeld dat ze fan is van RoddelPraat en af en toe wat instuurt. “Ik heb weleens iets ingestuurd naar RoddelPraat. Gewoon via dm op Insta. Het ging over een onhandige uitspraak van een Youtuber. Dat nieuws is ook door Jan en Dennis op de website besproken, dat vind ik wel tof.”

Dat artikel in de &C is ook de presentatoren van RoddelPraat niet ontgaan, Dennis Schouten en Jan Roos. Dennis besloot de stoute schoenen aan te trekken en op Instagram een berichtje naar Chantal te sturen.

‘Ik denk erover na’

Dennis in een privéberichtje aan Chantal: “Hallo Chantal! We zagen dat onze fans (RoddelPraat) in jouw blad stonden afgelopen maand, leuk! Zou jij het leuk vinden om eens als gast bij RoddelPraat te zitten?”

Chantal daarop: “Ha Dennis! Daar ga ik even over nadenken, goed?”

RoddelPraat zou het heel leuk vinden als Chantal komt, laat het programma weten op zijn website. “Wauw, wauw, wauw. Hoe mooi zou het zijn als deze vrouw tussen ons in komt zitten bij een uitzending?”

Verketterd

De fans van RoddelPraat laten weten niet te geloven in de komst van Chantal. “Om Jantje maar even uit zijn (natte) droom te helpen, Chantal gaat echt never nooit komen. Chantal word een dagje ouder en wil graag deugen. Als ze hier aanschuift, zal ze worden verketterd uit Hilversum”, zegt de een.

En de ander: “Mag toch niet van RTL. Ze zal zelf graag willen.”

Dm

Het dm-verkeer tussen Dennis en Chantal:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Chantal Janzen uiteindelijk naar RoddelPraat gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen