Sonja Bakker verbijstert met enorme tatoeage: ‘Waarom niet?!’ 

Sonja Bakker heeft een enorme tatoeage laten zetten op haar heup. “De tatoeëerder hier was verbaasd toen ik voor mijn eerste tattoo voor zo’n groot exemplaar ging”, vertelt ze.

Sonja Bakker © YouTube

Het leven van Sonja Bakker lijkt behoorlijk veranderd sinds ze de nogal wilde Barry van Suijdam aan haar zijde heeft. Ze leiden op Ibiza een lekker onbeteugeld en onstuimig leven. Een leven dat de pratende eierkoek naar eigen zeggen nooit zou kunnen leiden in Nederland, waar ze al geruime tijd onder vuur ligt.

Clip-in extensions

Sonja voelt zich alleen op Ibiza vrij. “Het is zo heerlijk om mijn clip-in extensions uit te doen en op een mountainbike te springen. Dat zou ik in Nederland niet zo snel doen, omdat ik me dan eerder kwetsbaar voel. Wat als mensen daar commentaar op hebben?”, zegt ze in de Beau Monde.

Op Ibiza denkt Sonja daar niet aan, vertelt ze. “En ben ik veel relaxter. Een vriendin zei laatst nog: ‘Son, je lijkt tien jaar jonger.’ Zo voelt het ook.”

Megatatoeage

Dat lekker gek doen op Ibiza heeft er ook toe geleid dat Sonja nu met een enorme tatoeage rondloopt. “De tatoeëerder hier was verbaasd toen ik voor mijn eerste tattoo – op mijn heup – voor zo’n groot exemplaar ging. Meestal kiezen mensen voor een kleintje. Maar waarom niet? En wat maakt het uit wat mensen daarover te zeggen hebben?”

Ze walgt tegenwoordig van Nederland. “We hebben in Nederland een rottijd gehad, met dat plagiaatgedoe. Vier recepten waren niet goed gegaan en dat hebben we meteen gecorrigeerd. Maar het ging maar door en door… En ik was te moe om terug te vechten. Alles wat ik deed of zei, was slecht, mijn kop moest rollen.”

Boze Barry

Naast dat ‘plagiaatgedoe’ is Sonja ook in het nieuws geweest vanwege haar gewelddadige vriend Barry. Hij is veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur vanwege de mishandeling van Sonja.

Nu zegt ze: “We hadden één keer ruzie en mensen bleven erover zeuren en zuigen. Waar zijn we mee bezig? dacht ik. Nee, ik ben niet alleen daarom uit Nederland weggegaan. Maar het speelde wel mee: na vijftien jaar Boss Lady voel ik me te groot en te goed voor die rare beschuldigingen.”

‘Klaar met Bakker’

Privé-baas Evert Santegoeds vindt dat Sonja zwelgt in zelfmedelijden. “Dat verontwaardigde komt nooit zo heel sympathiek over. Waarom überhaupt nou weer een interview geven aan Beau Monde, zodat alles wéér wordt opgerakeld? Dat doet ze toch echt zelf”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Het stoort hem vooral dat Sonja zegt dat die plagiaatrel maar om vier recepten zou gaan. “Joh, dat waren er wel wat meer. Je hebt niet voor niks een fors bedrag aan schikkingen uitgegeven. Ik vind het altijd moeilijk als mensen hun straatje schoonvegen. Zeg gewoon: ‘Dat is stom geweest, klaar.’ Als je dit ervan maakt moet je misschien maar helemaal geen interview geven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Sonja Bakker missen als ze uit de publiciteit verdwijnt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen