Sonja Bakker woest op de media: ‘Shownieuws verdraait alles!’

Sonja Bakker vindt het niet leuk hoe ze de afgelopen dagen in de media is verschenen. Ze is niet alleen boos op De Telegraaf, maar ook op Shownieuws. “Ze verdraaien alles!”, briest ze.

Sonja Bakker © Instagram

Jarenlang was Sonja Bakker dé autoriteit op het gebied van afvallen, maar tegenwoordig staat ze vooral bekend als de dame die kookboeken overschrijft en onderweg ook nog een paar klappen krijgt van haar geliefde. Ze haalde deze week de voorpagina van De Telegraaf met de onthulling dat ze definitief naar Ibiza verhuist.

Boze Sonja

Sonja heeft een heel huilverhaal opgehangen in de krant, waarin ze zegt dat ze het zo zwaar heeft en dat ze in Nederland niet meer normaal over straat kan. Dezelfde avond werd ze finaal afgemaakt door Patty Brard in Shownieuws. Zij vindt dat Sonja haar carrière aan de wilgen moet hangen.

Een klein mediastormpje dus en dan weet je al wat Sonja gaat doen: nóg dieper in de slachtofferrol kruipen. Ze laat in een boze post op Instagram weten dat ze woest is op de media en dat alles wordt verdraaid.

‘Niets te doen!’

Volgens Sonja wordt ze gewoon gepakt omdat er geen nieuws is. “Al twee dagen heeft de media weer niets te doen, dus laten we Sonja maar weer eens tevoren schijnen (bedoelt: tevoorschijn halen, red.). Voorpagina Telegraaf met allemaal oud nieuws. Ik heb geen eens een interview gegeven!”

“Vervolgens gaat Shownieuws er weer mee aan de haal, en verdraait nog eens oude interviews door elkaar en maakt er weer een heel nieuw negatief verhaal van en laat mensen aan het woord die er zelf beter van willen worden…”, zegt ze, wijzend op haar aartsvijand Bea Pols, die Sonja ooit als eerste van plagiaat beschuldigde.

Excuses

Hoe ziet Sonja haar plagiaat zelf? “Er zijn fouten gemaakt bij sommige recepten 😒”, zegt ze met gevoel voor understatement. “Iedereen die naar mij toe is gekomen , daar heb ik het goed mee gemaakt en mijn excuses aangeboden.”

En hoe zit het met haar emigratie naar Ibiza? “Ik ben met Barry en Bram sinds december verhuist naar Ibiza. Ik had behoefte aan rust en aan mezelf te werken. Barry en ik hebben het heel fijn samen. Ik ben inderdaad niet veel meer in Nederland.”

Instagram

Het statement van Sonja:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Sonja Bakker eens stoppen met iedereen de schuld geven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen